Kim Kardashian, despre momentul în care a realizat că mariajul cu Kris Humphries nu va ține. Căsnicia lor a durat 72 de zile

Kim Kardashian a dezvăluit joi în timpul reuniunii explozive a familiei sale că și-ar fi dorit să nu se fi căsătorit niciodată cu Kris Humphries. Reuniunea specială, intitulată Keeping up with Kardashians : The Final Curtain, a avut loc cu ocazia terminării show-ului, după 20 de ani de difuzare.

„Mi-ar placea să fi căsătorit o singură dată”, a spus Kim, în vârstă de 40 de ani, în timpul episodului, care a fost găzduit de Andy Cohen, în vârstă de 53 de ani.

Kim a mărturisit s-a simțit nesigură în legătură cu nunta dintre ea și fostul jucător de baschet, Kris Humphries, iar mama ei, i-ar fi spus cu o seară înainte de nuntă  nu este prea tărziu anuleze.

Kim Kardashian și Kris Humphries, Foto: Profimedia

Kris Jenner, în vârstă de 65 de ani, și-a amintit că a urcat la etaj pentru a vorbi cu Kim în timpul repetiței pentru nuntă:

„Dacă chiar nu vrei să faci asta, nu cred că ar trebui să o faci. Cred că ar putea fi o idee foarte proastă". Kim a intervenit și a spus „ceea ce mi-ai spus cu adevărat a fost:„ Du-te! O să te bag într-o mașină, nimeni nu te vasi, doar pleacă și mă descurc."

Citește și: Noi detalii despre relația dintre Kanye West și Irina Shayk. Cum intenționează cei doi să-și desfășoare întâlnirile

 În ciuda îndoielilor sale, fosta soție a lui Kanye a recunoscut a fost îngrijorată va fi numită pentru totdeauna "mireasa fugară", ceea ce va fi o glumă imensă pe seama ei.

Prezentatorul Andy a întrebat-o dacă a participat la nuntă din cauza show-ului familiei sale, iar Kim a răspuns: „Aș spune da, pentru că am simțit presiunea. Am simțit că voi dezamăgi pe toată lumea." De asemenea, Kim a martusit la momentul în care a ajuns în Italia, pentru luna de miere, știa deja lucrurile nu vor funcționa și așa a și fost - mariajul a durat 72 de zile. Ba mai mult, vedeta a recunoscut se simțea oribil la întoarcerea în New York, zicându-și a luat o decizie greșită.

Andy a întrebat-o pe Kim care este exact momentul în care a știut că trebuie să termine relația cu Kris, iar aceasta i-a spus a fost atunci când fostul baschtbalist i-a umplut camera de hotel cu încălțămintea lui imensă, de mărimea 52. "M-am speriat „M-am simțit literalmente claustrofobică din cauza pantofilor"

Kim Kardashian a recunoscut, totuși, că regretă felul în care s-a despărțit de el. Conform acesteia, ar fi făcut-o în cel mai rău mod posibil, întrucât nu știa cum gestioneze situația. „Pur și simplu nu știam cum să mă descurc”, a spus ea.

Kim Kardashian și Kris Humphries, Foto: Profimedia

Când Andy a întrebat dacă simte că îi datorează scuze, Kim a spus „absolut. Am încercat să-l sun luni de zile". Khloe a subliniat că sora ei s-a întâlnit cu fostul soț la hotelul Beverly Hills, pe vremea când era însărcinată, iar Kris nici măcar nu a salutat-o. „O aveam pe North în brațe și burta mea mare era uriașă, eram pe punctul de a-l naște pe Saint, ea a continuat spunând că stătea la masa de lângă ea și că toți prietenii lui s-au ridicat să o salute, cu excepția lui Kris, care nici măcar nu a privit-o.

„Este foarte credincios”, a spus Kim despre Kris. Sunt sigură că i-ar fi plăcut să nu aibă o căsătorie în evidența sa. Voia o anulare". Bruneta a spus că singura modalitate legală de a obține o anulare era dacă fusese implicată o fraudă, iar Kris a marcat fraudă la vremea respectivă, făcând pe toată lumea se întrebe în ce constă această fraudă.

„S-a căsătorit cu mine pentru a oferi un spectacol publicului și asta au început oamenii să spună - este într-adevăr fraudulos" ,a spus Kim despre motivul intentat de fostul soț. "Dacă aș fi fost matură, aș fi vrut și eu anularea"

Revelația lui Kim despre căsătoria ei cu Kris a fost doar unul dintre subiectele pe care surorile Kardashian le-au abordat împreună cu gazda, Andy, trecând prin cele mai memorabile momente din cele 20 de sezoane ale KUWTK.

Kim Kardashian și Kris Humphries, Foto: Profimedia
Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.