Divertisment

Kim Kardashian și Kris Humphries, Foto: Profimedia

Kim Kardashian, despre momentul în care a realizat că mariajul cu Kris Humphries nu va ține. Căsnicia lor a durat 72 de zile

Kim Kardashian a dezvăluit joi în timpul reuniunii explozive a familiei sale că și-ar fi dorit să nu se fi căsătorit niciodată cu Kris Humphries. Reuniunea specială, intitulată Keeping up with Kardashians : The Final Curtain, a avut loc cu ocazia terminării show-ului, după 20 de ani de difuzare.

„Mi-ar placea să fi căsătorit o singură dată”, a spus Kim, în vârstă de 40 de ani, în timpul episodului, care a fost găzduit de Andy Cohen, în vârstă de 53 de ani.

Kim a mărturisit s-a simțit nesigură în legătură cu nunta dintre ea și fostul jucător de baschet, Kris Humphries, iar mama ei, i-ar fi spus cu o seară înainte de nuntă  nu este prea tărziu anuleze.

Kris Jenner, în vârstă de 65 de ani, și-a amintit că a urcat la etaj pentru a vorbi cu Kim în timpul repetiței pentru nuntă:

„Dacă chiar nu vrei să faci asta, nu cred că ar trebui să o faci. Cred că ar putea fi o idee foarte proastă". Kim a intervenit și a spus „ceea ce mi-ai spus cu adevărat a fost:„ Du-te! O să te bag într-o mașină, nimeni nu te vasi, doar pleacă și mă descurc."

Citește și: Noi detalii despre relația dintre Kanye West și Irina Shayk. Cum intenționează cei doi să-și desfășoare întâlnirile

 În ciuda îndoielilor sale, fosta soție a lui Kanye a recunoscut a fost îngrijorată va fi numită pentru totdeauna "mireasa fugară", ceea ce va fi o glumă imensă pe seama ei.

Prezentatorul Andy a întrebat-o dacă a participat la nuntă din cauza show-ului familiei sale, iar Kim a răspuns: „Aș spune da, pentru că am simțit presiunea. Am simțit că voi dezamăgi pe toată lumea." De asemenea, Kim a martusit la momentul în care a ajuns în Italia, pentru luna de miere, știa deja lucrurile nu vor funcționa și așa a și fost - mariajul a durat 72 de zile. Ba mai mult, vedeta a recunoscut se simțea oribil la întoarcerea în New York, zicându-și a luat o decizie greșită.

Andy a întrebat-o pe Kim care este exact momentul în care a știut că trebuie să termine relația cu Kris, iar aceasta i-a spus a fost atunci când fostul baschtbalist i-a umplut camera de hotel cu încălțămintea lui imensă, de mărimea 52. "M-am speriat „M-am simțit literalmente claustrofobică din cauza pantofilor"

Kim Kardashian a recunoscut, totuși, că regretă felul în care s-a despărțit de el. Conform acesteia, ar fi făcut-o în cel mai rău mod posibil, întrucât nu știa cum gestioneze situația. „Pur și simplu nu știam cum să mă descurc”, a spus ea.

Când Andy a întrebat dacă simte că îi datorează scuze, Kim a spus „absolut. Am încercat să-l sun luni de zile". Khloe a subliniat că sora ei s-a întâlnit cu fostul soț la hotelul Beverly Hills, pe vremea când era însărcinată, iar Kris nici măcar nu a salutat-o. „O aveam pe North în brațe și burta mea mare era uriașă, eram pe punctul de a-l naște pe Saint, ea a continuat spunând că stătea la masa de lângă ea și că toți prietenii lui s-au ridicat să o salute, cu excepția lui Kris, care nici măcar nu a privit-o.

„Este foarte credincios”, a spus Kim despre Kris. Sunt sigură că i-ar fi plăcut să nu aibă o căsătorie în evidența sa. Voia o anulare". Bruneta a spus că singura modalitate legală de a obține o anulare era dacă fusese implicată o fraudă, iar Kris a marcat fraudă la vremea respectivă, făcând pe toată lumea se întrebe în ce constă această fraudă.

„S-a căsătorit cu mine pentru a oferi un spectacol publicului și asta au început oamenii să spună - este într-adevăr fraudulos" ,a spus Kim despre motivul intentat de fostul soț. "Dacă aș fi fost matură, aș fi vrut și eu anularea"

Revelația lui Kim despre căsătoria ei cu Kris a fost doar unul dintre subiectele pe care surorile Kardashian le-au abordat împreună cu gazda, Andy, trecând prin cele mai memorabile momente din cele 20 de sezoane ale KUWTK.

Kim Kardashian confesses she wishes she was 'only married once' before insisting estranged husband Kanye West will 'always be family' on Kardashian reunion show

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri