irina shayk
Divertisment

Kanye West şi Irina Shayk, Foto: Profimedia

Noi detalii despre relația dintre Kanye West și Irina Shayk. Cum intenționează cei doi să-și desfășoare întâlnirile

După ce Kanye West și Irina Shayk au fost văzuți petrecând împreună un weekend în Franța, au început să apară și mai multe detalii despre relația dintre ei. Conform unei surse apropiate celor doi, vedetele de peste Ocean își vor menține momentan relația la distantă.

Irina Shayk, în vârstă de 35 de ani, este stabilită în New York, unde își creste fetița de patru ani, pe nume Lea, alături de fostul partener, Bradley Cooper. Iar Kanye se află în Los Angeles și nu pare să aibă planuri de schimbare a domiciliului, în ciuda faptului că se bucură de momentele petrecute în preajma modelului.

"Kanye este bine. A avut parte de o călătorie grozavă în Franța cu Irina. Vor menține o relație la distanță. Kanye va continua să locuiască în L.A. Nu are de gând să se mute în New York"
„Copiii lui locuiesc în Los Angeles" a continuat sursa, referindu-se la copiii pe care îi are cu fosta soție, Kim Kardashian - fiicele North (8 ani) și Chicago (3 ani) și cei doi băieți, Saint (5 ani) și Psalm (2 ani). „El este, de asemenea, foarte concentrat pe afacerile sale. Îi place să petreacă timp cu Irina și intenționează să o revadă în curând"

Citeşte şi: Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună la 17 ani de la separare. Cei doi și-au confirmat relația printr-un sărut pătimaș

Noile detalii vin după ce o altă sursă a declarat anterior că Irina și Kanye au petercut ziua de naștere a artistului în sudul Franţei, la o vilă de lux.

"Se cunosc de ani de zile pe plan profesional. El a început să o curteze acum câteva săptămâni. Kanye este un tip convingător. S-a văzut cu ea în New York înainte de a-și sărbători ziua de naștere în Franța. Ea pare fermecată de el. Kanye a invitat-o ​​în Franța și Irina a acceptat cu bucurie. Nu se întâlnesc oficial, dar există un interes din ambele părți”

Citeşte şi: Kim Kardashian, despre motivele care au dus la divorțul de Kanye West. Merge la terapie pentru a trece peste despărțire

Legat de opinia lui Kim Kardashian față de noua idilă a fostului soț, o sursă apropiată acesteia a declarat că membra familiei Kardashian era la curent cu relația dintre Kanye West și Irina Shayk.

„Pe Kim nu o deranjează că el se întâlnește deja cu cineva. Singura ei grijă sunt copiii lor. Vrea ca artistul să fie prezent și să petreacă cât mai mult timp cu ei. Copiii adoră când Kanye este în preajmă."

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri