Kim Kardashian, într-o ținută spectaculoasă la nunta lui Kourtney Kardashian. Vedeta a arătat uimitor la petrecerea surorii sale

Kim Kardashian a atras toată atenția la nunta lui Kourtney Kardashian și a lui Travis Barker din Portofino, Italia. Vedeta a purtat o rochie impresionantă, în stil gotic, fiind însoțită de fiica ei, North. 

Fosta soție a lui Kanye West, în vârstă de 41 de ani, a optat pentru un look inedit la nunta surorii sale mai mici, purtând o rochie lungă din dantelă neagră, semnată Dolce & Gabbana. Piesa vestimentară în stil gotic, cu mâneci lungi transformate în mănuși, i-a pus silueta în evidență, în timp ce părul său blond a fost aranjat într-un coc lejer, lăsându-i câteva șuvițe rebele să-i cadă pe față. 

Kim Kardashian/ Profimedia

Kim și-a accesorizat ținuta cu un colier masiv, având o cruce uraișă cu diamante verzi, o poșetă elegantă neagră și o pereche de pantofi cu toc negri. Aceasta a venit însoțită de fiica ei North, în vârstă de opt ani, pe care o împarte cu fostul soț, rapperul Kanye West. Tânăra a purtat o rochie neagră largă, având detalii din dantelă albă. Ținuta în stil gotic, asemănătoare cu a mamei sale, a fost completată de un colier argintiu cu pietre, iar părul acesteia a fost prins în mai multe codițe împletite. 

Citește și: Kourtney Kardashian și Travis Barker, primele imagini de la nunta impresionantă din Portofino: „Fericiți pentru totdeauna”

Kim Kardashian/ Profimedia

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit la vechea fortăreață Castello Brown din Portofino, Italia, iar petrecerea a fost ținută la L'Olivetta, o vilă deținută de Dolce & Gabbana. Kourtney a ales să se îmbrace cu o rochie de mireasă creată de Dolce & Gabbana, formată dintr-un corset alb și o fustă scurtă din dantelă, pe care a asortat-o cu un voal și mănuși din același material. În timpul ceremoniei religioase, aceasta a avut atașată o trenă lungă din dantelă, la care a renunțat în drum spre vila unde a avut loc petrecerea. 

Iubitul lui Kim Kardashian nu a fost prezent la nunta lui Kourtney Kardashian cu Travis Barker

Pete Davidson, iubitul lui Kim Kardashian în vârstă de 28 de ani, nu a fost prezent la nunta lui Kourtney Kardashian cu Travis Barker din Italia. Comediantul a prezentat pentru ultima dată show-ul Saturday Night Live, după ce a făcut anunțul că se va retrage. 

Pete a rămas la New York în timp ce Kim a plecat cu avionul în Europa, acesta susținând un monolog despre timpul petrecut în emisiune, începând discursul salutându-i pe prezentatorii Colin Jost și Michael Che și făcând referire chiar și la fostul iubitei sale. 

Citește și: Kim Kardashian, criticată de designerul rochiei de 5 milioane de dolari: A fost creată doar pentru Marilyn Monroe

„Bună ziua, Colin și Che, și milioanelor de oameni care se uită la asta doar pentru a vedea dacă aduc în discuție ceva despre Kanye”, a spus Pete Davidson. 

Kim Kardashian omagiu lui Pete Davidson/ Instagram

El a continuat discursul său povestind cu nostalgie cele mai inedite evenimente care s-au întâmplat în cele șapte sezoane în care a fost prezent în emisiune. Kim Kardashian nu a putut fi lângă iubitul ei în aceste momente, însă s-a gândit la acesta, postând pe pagina sa de Instagram un InstaStory cu un colaj de fotografii cu Pete Davison. 

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.