kim kardashian met gala
Divertisment

Kim Kardashian a făcut sacrificii să încapă în rochia lui Marilyn Monroe. / Foto: Profimedia

Kim Kardashian, criticată de designerul rochiei de 5 milioane de dolari: A fost creată doar pentru Marilyn Monroe

Bob Mackie o critică pe Kim Kardashian pentru că a purtat rochia lui Marilyn Monroe la Met Gala 2022. Designerul în vârstă de 82 de ani a creat faimoasa ținută împreună cu Jean Louis, special pentru diva Marilyn Monroe.

Bob a desenat schița pentru creația originală în 1962, când lucra în funcția de asistent al lui Jean Louis.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Marilyn a purtat rochia când i-a cântat „La mulți ani” președintelui John F. Kennedy.

De atunci nimeni nu a mai purtat-o, până luna aceasta când i-a fost împrumutată lui Kim de către cei de la muzeul Ripley’s Believe It or Not! pentru Gala Met.

„Consider că a fost o mare greșeală”, a declarat Bob pentru Entertainment Weekly. „Marilyn a fost o zeiță. O zeiță nebună, dar o zeiță. Ea era pur și simplu fabuloasă. Nimeni nu poza ca ea. Și rochia s-a făcut pentru ea. A fost concepută special pentru ea. Nimeni altcineva nu ar trebui să poarte acea rochie.”

Kim a îmbrăcat spectaculoasa rochie doar pentru câteva minute, cât să fie fotografiată pe scările de la Met. Apoi s-a schimbat într-o replică a respectivei creații vestimentare.

Vezi și:

Kim Kardashian, criticată dur pentru felul în care a slăbit ca să încapă în rochia lui Marilyn Monroe. Cât a dat jos în trei săptămâni

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri