Kim Kardashian/ Profimedia
Divertisment

Kim Kardashian/ Profimedia

Kim Kardashian, într-o ținută spectaculoasă la nunta lui Kourtney Kardashian. Vedeta a arătat uimitor la petrecerea surorii sale

Kim Kardashian a atras toată atenția la nunta lui Kourtney Kardashian și a lui Travis Barker din Portofino, Italia. Vedeta a purtat o rochie impresionantă, în stil gotic, fiind însoțită de fiica ei, North. 

Fosta soție a lui Kanye West, în vârstă de 41 de ani, a optat pentru un look inedit la nunta surorii sale mai mici, purtând o rochie lungă din dantelă neagră, semnată Dolce & Gabbana. Piesa vestimentară în stil gotic, cu mâneci lungi transformate în mănuși, i-a pus silueta în evidență, în timp ce părul său blond a fost aranjat într-un coc lejer, lăsându-i câteva șuvițe rebele să-i cadă pe față. 

Kim Kardashian/ Profimedia
Kim Kardashian/ Profimedia

Kim și-a accesorizat ținuta cu un colier masiv, având o cruce uraișă cu diamante verzi, o poșetă elegantă neagră și o pereche de pantofi cu toc negri. Aceasta a venit însoțită de fiica ei North, în vârstă de opt ani, pe care o împarte cu fostul soț, rapperul Kanye West. Tânăra a purtat o rochie neagră largă, având detalii din dantelă albă. Ținuta în stil gotic, asemănătoare cu a mamei sale, a fost completată de un colier argintiu cu pietre, iar părul acesteia a fost prins în mai multe codițe împletite. 

Citește și: Kourtney Kardashian și Travis Barker, primele imagini de la nunta impresionantă din Portofino: „Fericiți pentru totdeauna”

Kim Kardashian/ Profimedia
Kim Kardashian/ Profimedia

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit la vechea fortăreață Castello Brown din Portofino, Italia, iar petrecerea a fost ținută la L'Olivetta, o vilă deținută de Dolce & Gabbana. Kourtney a ales să se îmbrace cu o rochie de mireasă creată de Dolce & Gabbana, formată dintr-un corset alb și o fustă scurtă din dantelă, pe care a asortat-o cu un voal și mănuși din același material. În timpul ceremoniei religioase, aceasta a avut atașată o trenă lungă din dantelă, la care a renunțat în drum spre vila unde a avut loc petrecerea. 

Iubitul lui Kim Kardashian nu a fost prezent la nunta lui Kourtney Kardashian cu Travis Barker

Pete Davidson, iubitul lui Kim Kardashian în vârstă de 28 de ani, nu a fost prezent la nunta lui Kourtney Kardashian cu Travis Barker din Italia. Comediantul a prezentat pentru ultima dată show-ul Saturday Night Live, după ce a făcut anunțul că se va retrage. 

Pete a rămas la New York în timp ce Kim a plecat cu avionul în Europa, acesta susținând un monolog despre timpul petrecut în emisiune, începând discursul salutându-i pe prezentatorii Colin Jost și Michael Che și făcând referire chiar și la fostul iubitei sale. 

Citește și: Kim Kardashian, criticată de designerul rochiei de 5 milioane de dolari: A fost creată doar pentru Marilyn Monroe

„Bună ziua, Colin și Che, și milioanelor de oameni care se uită la asta doar pentru a vedea dacă aduc în discuție ceva despre Kanye”, a spus Pete Davidson. 

Kim Kardashian omagiu lui Pete Davidson/ Instagram
Kim Kardashian omagiu lui Pete Davidson/ Instagram

El a continuat discursul său povestind cu nostalgie cele mai inedite evenimente care s-au întâmplat în cele șapte sezoane în care a fost prezent în emisiune. Kim Kardashian nu a putut fi lângă iubitul ei în aceste momente, însă s-a gândit la acesta, postând pe pagina sa de Instagram un InstaStory cu un colaj de fotografii cu Pete Davison. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri