La 49 de ani arată ca la 29. Heidi Klum își surprinde fanii cu cea mai îndrăzneață fotografie din această vară: „E cald, nu glumă”

Heidi Klum și-a încântat fanii de pe Instagramcu cea mai senzuală fotografie senzuală din această vară. Modelul în vârstă de 49 de ani a pozat topless în vacanță, purtând doar un bikini roșu.

Heidi și-a acoperit pieptul cu părul lung și blond, în timp ce și-a expus abdomenul plat. 

„E cald, nu glumă”, a scris Klum, alături de îndrăzneața imagine, pentru cei aproape 10 milioane de fani care o rumăresc pe rețeaua de socializare.

Heidi Klum și soțul ei, Tom Kaulitz ( 32 de ani) se află în vacanță în Europa, iar supermodelul și-a documentat călătoriile pe rețelele sociale.

Klum, jurat la America's Got Talent, a fost prezentă weekendul trecut în Italia, unde fiica ei de 18 ani, Leni, a defilat la prezentarea de modă a celor de la Dolce & Gabbana, în Sicilia. De asemenea, la eveniment au mai fost prezente și Mariah Carey, Sharon Stone, Helen Mirren și Lupita Nyong'o.

Tatăl lui Leni este omul de afaceri italian Flavio Briatore (72 de ani). Leni a fost crescută însă de fostul soț al lui Heidi, cântărețul Seal. Împreună cu Seal, Heidi mai are alți trei copii, doi băieți și o fată, cu vârste între 16 și 12 ani. 

În 2018, Klum și chitaristul Tom Kaulitz de la Tokio Hotel și-au făcut publică relația. S-au căsătorit un an mai târziu în Italia.

Heidi Klum și Tom Kaulitz, în Soho. Profimedia
Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.