Celebrity Sightings In Los Angeles-April 22nd 2022
Divertisment

Heidi Klum. 'America's Got Talent' Studios, Los Angeles. Profimedia

La 49 de ani arată ca la 29. Heidi Klum își surprinde fanii cu cea mai îndrăzneață fotografie din această vară: „E cald, nu glumă”

Heidi Klum și-a încântat fanii de pe Instagramcu cea mai senzuală fotografie senzuală din această vară. Modelul în vârstă de 49 de ani a pozat topless în vacanță, purtând doar un bikini roșu.

Heidi și-a acoperit pieptul cu părul lung și blond, în timp ce și-a expus abdomenul plat. 

„E cald, nu glumă”, a scris Klum, alături de îndrăzneața imagine, pentru cei aproape 10 milioane de fani care o rumăresc pe rețeaua de socializare.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Heidi Klum și soțul ei, Tom Kaulitz ( 32 de ani) se află în vacanță în Europa, iar supermodelul și-a documentat călătoriile pe rețelele sociale.

Klum, jurat la America's Got Talent, a fost prezentă weekendul trecut în Italia, unde fiica ei de 18 ani, Leni, a defilat la prezentarea de modă a celor de la Dolce & Gabbana, în Sicilia. De asemenea, la eveniment au mai fost prezente și Mariah Carey, Sharon Stone, Helen Mirren și Lupita Nyong'o.

Tatăl lui Leni este omul de afaceri italian Flavio Briatore (72 de ani). Leni a fost crescută însă de fostul soț al lui Heidi, cântărețul Seal. Împreună cu Seal, Heidi mai are alți trei copii, doi băieți și o fată, cu vârste între 16 și 12 ani. 

În 2018, Klum și chitaristul Tom Kaulitz de la Tokio Hotel și-au făcut publică relația. S-au căsătorit un an mai târziu în Italia.

Heidi Klum and Tom Kaulitz out and about in Soho, New York, USA - 26 Jun 2022
Heidi Klum și Tom Kaulitz, în Soho. Profimedia

 

 

Etichete: heidi klum

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri