Lady Gaga a apărut fără machiaj la premiile Oscar. Artista a optat pentru blugi rupți în timpul concertului

Cântăreața Lady Gaga a făcut senzație la cea de-a 95-a gală de decernare a premiilor Oscar. Pe covorul de culoarea șampaniei, aceasta a ales să poarte o rochie neagră Versace alcătuită dintr-o fustă cu talie joasă și un corset transparent. Cu toate acestea, în timpul momentului său de pe scenă, artista s-a transformat total. 

Cântăreața, a cărei piesă „Hold My Hand“ a fost nominalizată la categoria Cel mai bun cântec, a surprins cu o transformare, renunțând la rochia Versace și purtând un tricou larg și blugi rupți. Lady Gaga a evoluat pe scenă într-o ținută foarte simplă, fără pic de machiaj. Ea și-a prins părul într-o coadă împletită, fiind mai naturală ca niciodată.

Citește și: Rochia pe care a purtat-o Lady Gaga la învestirea președintelui Joe Biden era una antiglonț: "Nimeni nu a știut"

„Este profund personal pentru mine”, a spus ea. „Cred că avem nevoie unii de alții. Avem nevoie de multă iubire pentru a merge prin această viață. Toți avem nevoie de un erou uneori - există eroi în jurul nostru, în locuri neprevăzute. Dar s-ar putea să descoperi că poți fi propriul tău erou, chiar dacă te simți rupt în interior.”, a mai completat artista, potrivit People.

Lady Gaga a câștigat primul său Oscar pentru Cel mai bun cântec original în anul 2019 cu „Shallow” din filmul „A star is Born”. 

Lady Gaga, protagonista unui moment viral la premiile Oscar

Lady Gaga a oferit un moment unic la premiile Oscar din acest an. Vedeta a fost protagonista unui moment viral duminică, atunci când defila pe covorul de culoarea șampaniei.

În timp ce era fotografiată, unul dintre fotoreporteri a căzut în spatele ei, moment în care actrița din „House of Gucci” s-a grăbit să-l ajute să se ridice. Fotograful a vrut să ia câteva cadre îndrăznețe cu frumoasa actriță, atunci când s-a dezechilibrat și a căzut în mijlocul mulțimii de vedete. Lady Gaga, surprinsă de moment, a avut o reacție total neașteptată atunci când s-a îndreptat fără să stea pe gânduri pentru a verifica dacă bărbatul este bine. Când și-a dat seama că totul este în regulă, actrița s-a întors la evenimentul principal, privitorii lăudându-i gestul frumos.

Citește și: Cine se află în spatele aparițiilor spectaculoase ale lui Lady Gaga din ultima perioadă. Artista a dezvăluit cine îi creează rochiile

Lady Gaga la premiile Oscar 2023/ Profimedia

Lady Gaga, care a fost nominalizată la categoria cel mai bun cântec original pentru melodia din „Top Gun: Maverick”, „Hold My Hand”, a uimit cu o rochie lungă, neagră, cu un top cu corset transparent și o fustă cu talie joasă. Actrița și-a accesorizat look-ul cu bijuterii de la Tiffany și a oferit un strop de culoare ținutei, purtând un ruj roșu intens.

Rochia aleasă de cântăreață face parte din colecția de toamnă 2023 a casei de modă Versace, care a fost prezentată la Los Angeles joi, 9 martie, și a fost purtată pentru prima dată de modelul Gigi Hadid pe podium. Pentru a completa ținuta Lady Gaga a ales să poarte bijuterii de la Tiffany & Co. Cântăreața a purtat un colier, o brățară și cercei. În plus, pe degetul de la mâna stângă a ales un inel tip verighetă.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.