Lady Gaga la premiile Oscar 2023/ Profimedia
Divertisment

Lady Gaga la premiile Oscar 2023/ Profimedia

Lady Gaga a apărut fără machiaj la premiile Oscar. Artista a optat pentru blugi rupți în timpul concertului

Cântăreața Lady Gaga a făcut senzație la cea de-a 95-a gală de decernare a premiilor Oscar. Pe covorul de culoarea șampaniei, aceasta a ales să poarte o rochie neagră Versace alcătuită dintr-o fustă cu talie joasă și un corset transparent. Cu toate acestea, în timpul momentului său de pe scenă, artista s-a transformat total. 

Cântăreața, a cărei piesă „Hold My Hand“ a fost nominalizată la categoria Cel mai bun cântec, a surprins cu o transformare, renunțând la rochia Versace și purtând un tricou larg și blugi rupți. Lady Gaga a evoluat pe scenă într-o ținută foarte simplă, fără pic de machiaj. Ea și-a prins părul într-o coadă împletită, fiind mai naturală ca niciodată.

Citește și: Rochia pe care a purtat-o Lady Gaga la învestirea președintelui Joe Biden era una antiglonț: "Nimeni nu a știut"

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

„Este profund personal pentru mine”, a spus ea. „Cred că avem nevoie unii de alții. Avem nevoie de multă iubire pentru a merge prin această viață. Toți avem nevoie de un erou uneori - există eroi în jurul nostru, în locuri neprevăzute. Dar s-ar putea să descoperi că poți fi propriul tău erou, chiar dacă te simți rupt în interior.”, a mai completat artista, potrivit People.

Lady Gaga a câștigat primul său Oscar pentru Cel mai bun cântec original în anul 2019 cu „Shallow” din filmul „A star is Born”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Lady Gaga, protagonista unui moment viral la premiile Oscar

Lady Gaga a oferit un moment unic la premiile Oscar din acest an. Vedeta a fost protagonista unui moment viral duminică, atunci când defila pe covorul de culoarea șampaniei.

În timp ce era fotografiată, unul dintre fotoreporteri a căzut în spatele ei, moment în care actrița din „House of Gucci” s-a grăbit să-l ajute să se ridice. Fotograful a vrut să ia câteva cadre îndrăznețe cu frumoasa actriță, atunci când s-a dezechilibrat și a căzut în mijlocul mulțimii de vedete. Lady Gaga, surprinsă de moment, a avut o reacție total neașteptată atunci când s-a îndreptat fără să stea pe gânduri pentru a verifica dacă bărbatul este bine. Când și-a dat seama că totul este în regulă, actrița s-a întors la evenimentul principal, privitorii lăudându-i gestul frumos.

Citește și: Cine se află în spatele aparițiilor spectaculoase ale lui Lady Gaga din ultima perioadă. Artista a dezvăluit cine îi creează rochiile

Lady Gaga la premiile Oscar 2023/ Profimedia
Lady Gaga la premiile Oscar 2023/ Profimedia

Lady Gaga, care a fost nominalizată la categoria cel mai bun cântec original pentru melodia din „Top Gun: Maverick”, „Hold My Hand”, a uimit cu o rochie lungă, neagră, cu un top cu corset transparent și o fustă cu talie joasă. Actrița și-a accesorizat look-ul cu bijuterii de la Tiffany și a oferit un strop de culoare ținutei, purtând un ruj roșu intens.

Rochia aleasă de cântăreață face parte din colecția de toamnă 2023 a casei de modă Versace, care a fost prezentată la Los Angeles joi, 9 martie, și a fost purtată pentru prima dată de modelul Gigi Hadid pe podium. Pentru a completa ținuta Lady Gaga a ales să poarte bijuterii de la Tiffany & Co. Cântăreața a purtat un colier, o brățară și cercei. În plus, pe degetul de la mâna stângă a ales un inel tip verighetă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?