Leni, fiica lui Heidi Klum, siluetă perfectă. Adolescenta se află în vacanță cu iubitul ei, în Italia

Leni, fiica lui Heidi Klum și a omului de afaceri Flavio Briatore, se află în vacanță în Italia, unde s-a bucurat din plin de soare și de plajă, etalându-și silueta de invidiat.

În vârstă de 19 ani, adolescenta se mândrește cu o siluetă de invidiat, pe care și-a etalat-o într-un costum de baie minuscul, format din două piese.

Leni, fiica lui Heidi Klum, fabuloasă în costum de baie / Profimedia Images

Citește și: Fiica lui Heidi Klum a moștenit silueta incredibilă a mamei sale. Tânăra și-a expus formele voluptoase într-un costum de baie îndrăzneț

Tânăra care a moștenit frumusețea mamei ei se află în Forte dei Marmi, în Italia, unde a petrecut o zi la plajă, bucurându-se nu doar de apă și de soare, ci și de compania iubitului ei, Aris.

Leni, fiica lui Heidi Klum, fabuloasă în costum de baie / Profimedia Images

În imaginile surprinse de paparazzi, aceștia par să nu fi fost deloc zgârciți în ceea ce privește gesturile romantice, motiv pentru care s-au sărutat și s-au îmbrățișat, fără să le pese că în jurul lor erau și alți oameni.

Citește și: Heidi Klum, cea mai atrăgătoare fană a naționalei de fotbal a Germaniei. Și-a susținut preferații în bikini și o jumătate de tricou

În plus, Aris, care este fiul agentei de talente Rhea Rachevsky, pare să fie extrem de îndrăgostit de Leni, pe care o ține de mână atunci când tânăra pășește în apă și, la un moment dat, o și sărută.

Leni, fiica lui Heidi Klum, fabuloasă în costum de baie / Profimedia Images

Leni are o relație bună cu tatăl ei, Flavio Briatore, care nu a recunoscut-o la început

Leni este prima fiică a modelului Heidi Klum, care a venit pe lume în New York, pe 4 mai 2004, în urma relației cu Flavio Briatore. Omul de afaceri italian a refuzat, însă, să o recunoască pe aceasta, iar un an mai târziu, ea a fost adoptată de cântărețul Seal, cu care a rămas în relații bune chiar și după divorțul prezentatoarei TV, care a avut loc în 2004. Acum, însă, omul de afaceri Briatore s-a răzgândit și a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu Leni.

În vârstă de 77 de ani, omul de afaceri a declarat în cadrul unui interviu pentru Repubblica că a văzut-o pe Leni în câteva rânduri și, mai mult de atât, ea l-a cunoscut pe fiul lui. ”Ne vedem rar, dar asta nu înseamnă că ne iubim puțin.”, a declarat Flavio Briatore, mărturisind că în ciuda faptului că a petrecut ani de zile separați, el și fiica lui, Leni, au o relație bună.

Citește și: Fiica lui Heidi Klum a mers la balul de absolvire într-o rochie neagră purtată de mama ei cu ani în urmă. Modelul a arătat spectaculos

”Nathan știe că are o soră.”, a mai povestit el despre fiul lui de 12 ani, pe care-l are cu Elisabetta Gregoraci, mărturisind, de asemenea, că cei doi se urmăreau pe Instagram: ”Niciodată nu mi-a spus, probabil din modestie. Am așteptat să o facă, ei se urmăreau pe Instagram. Le-am spus totul înainte să fie mari. Cele două familii s-au reunit anul trecut, în Capri, iar cei doi frați s-au cunoscut.”, a mai povestit magnatul.

De asemenea, acesta a declarat că este foarte mândru de fiica lui, mai ales că de curând a pozat pe coperta revistei Vogue Germania. ”Nu doar că e foarte frumoasă, dar e și independentă, entuziasmată de viață, îi sunt recunoscător lui Heidi pentru felul în care a crescut-o.”, a mai spus el.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.