Leni, fiica lui Heidi Klum
Divertisment

Leni, fiica lui Heidi Klum / Getty Images

Leni, fiica lui Heidi Klum, siluetă perfectă. Adolescenta se află în vacanță cu iubitul ei, în Italia

Leni, fiica lui Heidi Klum și a omului de afaceri Flavio Briatore, se află în vacanță în Italia, unde s-a bucurat din plin de soare și de plajă, etalându-și silueta de invidiat.

În vârstă de 19 ani, adolescenta se mândrește cu o siluetă de invidiat, pe care și-a etalat-o într-un costum de baie minuscul, format din două piese.

Leni, fiica lui Heidi Klum, fabuloasă în costum de baie

Citește și: Fiica lui Heidi Klum a moștenit silueta incredibilă a mamei sale. Tânăra și-a expus formele voluptoase într-un costum de baie îndrăzneț

Tânăra care a moștenit frumusețea mamei ei se află în Forte dei Marmi, în Italia, unde a petrecut o zi la plajă, bucurându-se nu doar de apă și de soare, ci și de compania iubitului ei, Aris.

Leni, fiica lui Heidi Klum, fabuloasă în costum de baie

În imaginile surprinse de paparazzi, aceștia par să nu fi fost deloc zgârciți în ceea ce privește gesturile romantice, motiv pentru care s-au sărutat și s-au îmbrățișat, fără să le pese că în jurul lor erau și alți oameni.

Citește și: Heidi Klum, cea mai atrăgătoare fană a naționalei de fotbal a Germaniei. Și-a susținut preferații în bikini și o jumătate de tricou

În plus, Aris, care este fiul agentei de talente Rhea Rachevsky, pare să fie extrem de îndrăgostit de Leni, pe care o ține de mână atunci când tânăra pășește în apă și, la un moment dat, o și sărută.

Leni, fiica lui Heidi Klum, fabuloasă în costum de baie

Leni are o relație bună cu tatăl ei, Flavio Briatore, care nu a recunoscut-o la început

Leni este prima fiică a modelului Heidi Klum, care a venit pe lume în New York, pe 4 mai 2004, în urma relației cu Flavio Briatore. Omul de afaceri italian a refuzat, însă, să o recunoască pe aceasta, iar un an mai târziu, ea a fost adoptată de cântărețul Seal, cu care a rămas în relații bune chiar și după divorțul prezentatoarei TV, care a avut loc în 2004. Acum, însă, omul de afaceri Briatore s-a răzgândit și a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu Leni.

În vârstă de 77 de ani, omul de afaceri a declarat în cadrul unui interviu pentru Repubblica că a văzut-o pe Leni în câteva rânduri și, mai mult de atât, ea l-a cunoscut pe fiul lui. ”Ne vedem rar, dar asta nu înseamnă că ne iubim puțin.”, a declarat Flavio Briatore, mărturisind că în ciuda faptului că a petrecut ani de zile separați, el și fiica lui, Leni, au o relație bună.

Citește și: Fiica lui Heidi Klum a mers la balul de absolvire într-o rochie neagră purtată de mama ei cu ani în urmă. Modelul a arătat spectaculos

”Nathan știe că are o soră.”, a mai povestit el despre fiul lui de 12 ani, pe care-l are cu Elisabetta Gregoraci, mărturisind, de asemenea, că cei doi se urmăreau pe Instagram: ”Niciodată nu mi-a spus, probabil din modestie. Am așteptat să o facă, ei se urmăreau pe Instagram. Le-am spus totul înainte să fie mari. Cele două familii s-au reunit anul trecut, în Capri, iar cei doi frați s-au cunoscut.”, a mai povestit magnatul.

De asemenea, acesta a declarat că este foarte mândru de fiica lui, mai ales că de curând a pozat pe coperta revistei Vogue Germania. ”Nu doar că e foarte frumoasă, dar e și independentă, entuziasmată de viață, îi sunt recunoscător lui Heidi pentru felul în care a crescut-o.”, a mai spus el.

Etichete: vacanta , italia , leni klum

Intrebarea zilei

Ce planuri ai, ce vei face în primele luni ale anului 2024?

Partenerii Nostri