Leni Klum/ Foto: Instagram
Divertisment

Leni Klum/ Foto: Instagram

Fiica lui Heidi Klum a mers la balul de absolvire într-o rochie neagră purtată de mama ei cu ani în urmă. Modelul a arătat spectaculos

Fiica model a lui Heidi Klum, Leni, în vârstă de 18 ani, a arătat uimitor la balul său de absolvire, fiind îmbrăcată într-o rochie neagră, pe care mama ei a purtat-o cu ani în urmă. 

Leni Klum i-a adus un tribut frumoasei sala mame atunci când a ales să poarte o rochie inedită la balul său de absolvire. Tânăra în vârstă de 18 ani a postat pe profilul ei de Instagram mai multe fotografii în ținuta aleasă pentru petrecerea de sfârșit de liceu, arătând cât de bine îi vine ținuta în care Heidi Klum a fost văzută în 1998. 

Rochia fără bretele de un material fin i-a pus în evidență silueta, iar Leni a adus un plus de eleganță piesei vestimentare accesorizând-o cu un colier strălucitor la baza gâtului pe care l-a potrivit cu poșeta brodată cu pietre argintii. Părul și machiajul realizate perfect au făcut-o pe tânăra model să arate impecabil, în timp ce ochii ei albaștri se uitam fix în obiectivul camerei de fotografiat. 

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citește și: Leni o întrece în frumusețe pe mama ei. La 16 ani, fiica lui Heidi Klum cucerește lumea modei: Un nume pe care-l veți auzi tot mai des

„Seara de bal în rochia mamei”, a scris Leni Klum la descrierea fotografiei postate pe contul său de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Heidi Klum a purtat aceeași rochie în urmă cu 24 de ani, atunci când și-a făcut apariția la filmările Comic Relief 8. Klum și-a accesorizat look-ul de atunci cu un lanț auriu care a atârnat până la decolteu, formând o imagine perfectă alături de părul său blond și drept.

Leni a intrat în centrul atenției anul trecut când și-a făcut debutul în modelling pe coperta numărului Vogue Germany din ianuarie/februarie 2021 alături de mama sa. În fotografia de copertă, duo-ul mamă-fiică poartă costume asortate, fară pantofi.

Citește și: Una mai frumoasă ca cealaltă! Heidi Klum, mândră să pozeze la un eveniment alături de Leni, fiica ei de 17 ani

În decembrie, Heidi a postat câteva fotografii de la sedința foto Vogue și i-a adus un tribut online fiice sale. „Sunt atât de mândră de tine. Și nu pentru că ai ales acest drum. Știu că indiferent ce cale vei alege va fi a ta. Știi mereu ce vrei și ce nu. Nu ești versiunea mea când eram mică. Și mă bucur că acum poți demonstra cine ești cu adevărat. Știu că să fii fiica mea nu este întotdeauna ușor. Nu ai avut niciodată oportunitatea să crești normal ca un copil. Dar până la urmă ce este normalul?”, a declarat aceasta. 

Etichete: fiica , leni , rochi , bal absolvire

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri