Loredana, încă o vacanță exotică! După Mexic, artista își etalează formele perfecte în Maldive

Loredana Groza are un început de an de vis. Vedeta o ține dintr-o vacanță exotică în alta, încântându-și fanii cu imagini spectaculoase de pe plaje paradisiace.

Cântăreața în vârstă de 50 de ani de abia s-a întors din Mexic și nimeni nu se aștepta să plece atât de repede într-o altă vacanță. Însă Loredana vrea să experimenteze cât mai mult de 2021, așa că a mai bifat rapid încă o destinație de vis – Maldive. Însă la întoarcere vedetatrebuie să stea în carantină, chiar daca are test covid negativ.

Loredana Groza, vacanță de vis în Maldive

Fanii Loredanei de pe Instagram au senzația că urmăresc un adevărat reality show atunci când intră în story-urile postate de vedetă. Aceasta își ține admiratorii la curent cu tot ceea ce face, de la prima oră a dimineții până seara târziu. În afară de deja celebrele imagini de la plajă în costum de baie, Loredana ne arată cum se răsfață din punct de vedere culinar. Vedeta s-a lăsat filmată în film ce lua micul dejun pe plaja, iar imaginile fac furori printre fani.

VEZI SI: Ce poți face în vacanță în Maldive. Top activități distractive pentru un sejur de vis

Proiect misterios în Maldive

Cântăreața a făcut un teasing incitant pentru un viitor proiect. Aceasta s-a lăsat fotografiată în brațele unui bărbat sexy pe plajă, însă nu a vrut să dea mai multe amănunte fanilor.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.