ce-poti-face-in-vacanta-maldive
Timp Liber

Ce poți face în vacanță în Maldive. Top activități distractive pentru un sejur de vis

Din ce în ce mai multă lume este atrasă de ideea de a-și petrece vacanța în Maldive, iar acest lucru nu este de mirare, având în vederile peisajele spectaculoase pe care le oferă aceste insule. De la plajele pline de palmieri și nisip alb, până la apa limpede și apusurile inedite, Maldive iți va tăia cu siguranță răsuflarea. Ce poți face în vacantă în Maldive? Există o mulțime de activități super distractive!

Un sejur petrecut pe aceste insule nu se rezumă doar la peisaje de vis, există o serie de activități care îți pot transforma vacanța în Maldive într-o experiență unică, iar noi le-am adunat într-o listă pe care o poți consulta mai jos.

Vacanțe exotice 2021. Unde poți merge la plajă la început de an - Zanzibar si Maldive, noile destinații preferate ale românilor

Ce poți face în vacantă în Maldive. Top activități pentru o vacanță de vis

Snorkeling

ce-poti-face-in-vacanta-maldive

Una dintre cele mai mari atracții din Maldive este viața marină, iar snorkelingul este o activitate perfectă pentru a o explora. Odată ajunși în apă veți observa o varietate incredibilă de pești și corali colorați, experiență pe care nu o veți regeta.

Flyboarding

ce-poti-face-in-vacanta-maldive

Este unul dintre cele mai distractive lucruri de făcut în Maldive și vă recomand să încercați, chiar daca  poate părea dificil la început.

Parasailing

ce-poti-face-in-vacanta-maldive

Chiar dacă ai impresia nu ți-e frică de înălțimi, parasailing-ul îți va tăia cu siguranță respirația. Această sursă de andrenalină vă va oferi 15 minute în aer incredibile, iar priveliștea de sus este uimitoare.

Citeşte şi: Vacanțe exotice 2021. Unde poți merge la plajă la început de an - Zanzibar si Maldive, noile destinații preferate ale românilor

Scufundări

ce-poti-face-in-vacanta-maldive

Scufundarea este, de departe, o necesitate atunci când vizitați Maldive. Dacă nu aveți o licență de scafandru, veți putea înota doar până la 12 metri adâncime, dar chiar și atunci viața marină este absolut uimitoare, oferindu- ocazia de a vedea tot felul de creaturi acvatice.

Surf și Paddleboarding

Insulele Maldive au unele dintre cele mai bune valuri din lume, însă sunt destinate mai mult celor avansați. De asemenea, puteți încerca paddleboarding, o activitate distractivă care permite vedeți coralii și peștii de sub picioare, întrucât apa este foarte limpede.

Pescuit

Excursiile pentru pescuit, organizate de stațiuni și insule locale, este un alt lucru pe care îl puteţi face în Maldive. Veți ieși în larg puțin înainte să apună soarele și veți admira cele mai incredibile peisaje direct de pe apă. Iar faptul apele sunt atât de limpede vor ajuta capturați cât mai mulți pești și transformați pescuitul într-o experiență de neuitat.

O plimbare cu barca către un banc de nisip

ce-poti-face-in-vacanta-maldive

Bancurile de nisip sunt împrăștiate peste tot în Maldive. Sunt locuri cu adevărat unice, constituite dintr-o insulă mică făcută în întregime din cel mai alb nisip pe care ți-l poți imagina, înconjurat de ape curate, limpezi și recife de corali.

Un prânz pe apă

Această activitate o puteți face numai într-o zi lipsită de vânt, când mareea o permite. Dacă aveți noroc, puteți lua prânzul pe apă, unde vor fi montate o masă și o umbrelă, iar localnicii vor servi cu delicatese într-un cadru uluitor.

Citeşte şi: Cum poti vizita 9 dintre cele mai frumoase locuri din lume direct din sufrageria ta

Un masaj balinez

Există activităţi şi pentru cei care doresc relaxare pe uscat, iar un masaj balinez este alegerea perfectă. Numeroase staţiuni şi resorturi oferă tratamente spa, faciale, masaje şi manichiură.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri