Lorenzo Lazo, văduvul lui Edith Gonzalez, și iubita cu 24 de ani mai tânără, din ce în ce mai uniți. Au petrecut sărbătorile împreună

Au trecut doi ani și jumătate de la moartea lui Edith Gonzalez, una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele din lume. Soțul și impresarul său, Lorenzo Lazo, își continuă viața la brațul unei femei cu 24 de ani mai tânără, care seamănă foarte tare cu Edith. Cei doi și-au petrecut Crăciunul și Revelionul împreună.

Relația dintre Lorenzo Lazo și Lourdes Pelaez pare că merge foarte bine. Cei doi nu se ascund, ba chiar pe contul văduvului lui Edith Gonzalez sunt multe imagini care-i arată împreună. Cele mai recente, cele în fața bradului de Crăciun, dar și acelea surprinse cu ocazia Revelionului petrecut în San Francisco îi arată uniți și îndrăgostiți.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LazoMargain Lorenzo (@lazomargain)

Citește și: Lorenzo Lazo și-a refăcut viața după moartea lui Edith Gonzalez. Femeia care i-a sucit mințile e mai tânără cu 24 de ani

Lorenzo și Lourdes au început o relație în februarie 2020, la aproximativ opt luni de la moartea lui Edith Gonzalez. Lourdes are 45 de ani, iar Lazo, 68.

Cine este Lourdes Pelaez

Lourdes Pelaez este mai tânără cu 24 de ani decât partenerul ei, Lorenzo Lazo. Femeia are 43 de ani, trăiește în Guadalajara și este mama a patru copii, potrivit presei internaționale. Aceasta este pictoriță și specialist în relații publice.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu fiica lui Edith Gonzalez după moartea actriței. Constanza are acum 15 ani și tânjește după mama ei

Edith Gonzalez a murit în iunie 2019

Lorenzo Lazo și Edith Gonzalez / Foto: Instagram

Actriţa de telenovele Edith Gonzalez a murit la vârsta de 54 de ani într-un spital din Mexico City. Vedeta, celebră mai ales pentru rolul din ”Salome”, fusese diagnosticată în 2016 cu cancer ovarian.

Potrivit presei internaționale, familia ar fi decis deconectarea actriţei de la aparatele care o ţineau în viaţă. Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost extirpate ovarele şi uterul.

Foto: Instagram

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.