Lorenzo Lazo și Edith Gonzalez
Divertisment

Lorenzo Lazo și Edith Gonzalez / Foto: Instagram

Văduvul lui Edith Gonzalez s-a despărțit de iubită și e cu gândul tot la soție. Ce spune despre actriță, la trei ani de la moartea ei

Au trecut trei ani de când Edith Gonzalez a murit, iar soțul său, Lorenzo Lazo, își refăcuse viața sentimentală la brațul unei femei cu 24 de ani mai tânără. Iată că relația lor s-a încheiat după mai bine de doi ani, pozele au dispărut de pe rețelele sociale și au mai rămas doar amintirile.

La aproximativ opt luni după moartea lui Edith Gonzalez, Lorenzo Lazo, în vârstă de 68 de ani, apărea alături de Lourdes Pelaez, pictoriță și specialistă în relații publice. Crăciunul și Revelionul trecute i-au prins împreună, dar vara nu a mai fost la fel de generoasă cu ei la capitolul iubire.

Citește și: Lorenzo Lazo și-a refăcut viața după moartea lui Edith Gonzalez. Femeia care i-a sucit mințile e mai tânără cu 24 de ani

Lazo a recunoscut în fața presei că relația cu Lourdes s-a încheiat și a spus că va reține doar aspectele pozitive din această experiență în timpul căreia a avut "multe satisfacții".

Ce spune văduvul lui Edith Gonzalez la trei ani de la moartea actriței de telenovele

Mai mult a vrut să vorbească despre Edith Gonzalez, cu care a fost căsătorit 10 ani: "Au fost trei ani de recompunere personală. Au fost trei ani de amintiri și afecțiune din partea oamenilor care, în toată această perioadă, i-au păstrat vie memoria", a comentat Lorenzo, de profesie economist.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu fiica lui Edith Gonzalez după moartea actriței. Constanza are acum 15 ani și tânjește după mama ei

"Mă încântă să văd că telenovele ei continuă să fie difuzate în diferite părți ale lumii, că fan clubul ei este încă activ, e un motiv de satisfacție. De asemenea, cred că fiecare minut de emisie este un omagiu adus muncii ei artistice căreia și-a dedicat viața. Văd cu mare satisfacție că sunt recunoscute calitatea artistică, valoarea umană, exemplul de mamă care a fost și, din experiența mea, soția minunată cu care am împărtășit zece ani", a mai spus acesta.

Edith Gonzalez a murit în iunie 2019

Lorenzo Lazo și Edith Gonzalez

Actriţa de telenovele Edith Gonzalez a murit la vârsta de 54 de ani într-un spital din Mexico City. Vedeta, celebră mai ales pentru rolul din ”Salome”, fusese diagnosticată în 2016 cu cancer ovarian.

Potrivit presei internaționale, familia ar fi decis deconectarea actriţei de la aparatele care o ţineau în viaţă. Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost extirpate ovarele şi uterul.

Foto: Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri