Mădălina Ghenea nu a fost singura româncă strălucitoare de la Cannes 2023. Cine este blonda asemănată cu Rosie Huntington-Whiteley

Mădălina Ghenea nu a fost singura româncă de pe covorul roșu de la Cannes, de la premiera peliculei "Killers of the Flower Moon", în care Leonardo DiCaprio joacă rolul principal. O altă superbitate de la noi din țară a pășit cu încredere, entuziasm și emoție în fața fotografilor de la Palais des Festivals, locul în care se ține an de an festivalul de film.

Este vorba despre modelul Gina Chirilă. Într-o rochie albă, lungă până-n pământ, dar cu spatele gol, Gina a fost frumoasă, elegantă și de-a dreptul cuceritoare. Pentru această apariție specială a ales o creație a unui brand românesc. Rochia purtată de soția modelului Bogdan Vlădău costă câteva mii de lei.

Citește și: 10 femei superbe și tot atâtea ținute spectaculoase, pe covorul roșu de la Cannes. Examen de stil, eleganță și rafinament

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gina Chirila (@ginachirila)

Apariția de la Cannes a Ginei i-a făcut pe unii să o compare cu Rosie Huntington-Whiteley. Cu ruj roșu pe buze, pantofi de un albastru electric, părul prins strâns, într-un coc impecabil, și o pereche de cercei prețioși, blonda a fost o adevărată apariție. Chiar dacă fotografii din Cannes nu erau familiarizați cu ea, Gina le-a furat imediat privirile, așa că tânăra a apărut în multe dintre imaginile surprinse de marile agenții foto.

Gina Chirilă și Rosie Huntington-Whiteley, Cannes 2023 / Foto: Profimedia

Citește și: O fâșie de material pe post de bluză și o fustă cu talie joasă. Irina Shayk și-a etalat fizicul sculptat pe covorul roșu de la Cannes

Cine este Gina Chirilă

Gina Chirilă este model, mamă și antreprenoare, având propriul ei brand de haine. Pe lângă aceste lucruri, este și influencer și are o mulțime de contracte de imagine. Are 28 de ani și este căsătorită cu Bogdan Vlădău. De trei ani este mama unei fetițe superbe.

Mădălina Ghenea, spectacol în fața fotografilor de la Cannes 2023

Mădălina Ghenea a primit și anul acesta invitația de a participa la Festivalul de Film de la Cannes. Olteanca a impresionat cu alegerea vestimentară și cu felul în care a pozat. Cu mâinile mereu prin părul lăsat liber și ochii mijiți seducător, șatena a îmbrăcat o rochie ciocolatie, despicată până la șold, care i-a lăsat la vedere picioarele perfecte și parcă interminabile. Înaltă, bine proporționată, actrița a vrut să-și arate picioarele lungi și bronzate, cu mușchi bine definiți și fără urmă de celulită. Ținuta ei cu trenă a avut un decupaj și în zona bustului.

Citește și: Mădălina Ghenea, în ipostaze tandre alături de fostul iubit al Mariei Sharapova. Actrița a făcut publice pozele, apoi le-a șters

 
Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.