Mădălina Ghenea
Divertisment

Mădălina Ghenea / Foto: Profimedia

Mădălina Ghenea, în ipostaze tandre alături de fostul iubit al Mariei Sharapova. Actrița a făcut publice pozele, apoi le-a șters

Mădălina Ghenea a dispărut o perioadă de pe rețelele sociale, însă de curând, după ce în presa internațională au apărut speculații potrivit cărora ar avea o relație cu Grigor Dimitrov, fostul iubit al Mariei Sharapova, aceasta și-a surprins complet prietenii virtuali.

Concret, marți seară, actrița româncă, în vârstă de 35 de ani, a făcut publice imagini în care apare în ipostaze tandre alături de Grigor Dimitrov.

”În curând”, a fost descrierea apărută pe conturilor celor doi de Instagram, iar reacțiile fanilor n-au întârziat să apară.

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, în ipostaze tandre alături de Grigor Dimitrov / Instagram

Citește și: Mădălina Ghenea, jefuită la ieșirea din aeroport. A rămas fără lucruri de mare valoare și crede că totul a fost planificat

Totuși, acestea s-au oprit brusc, pentru că cei doi au decis să șteargă pozele de pe rețelele sociale.

Grigor Dimitrov a avut, de-a lungul timpului, relații cu Maria Sharapova și Serena Williams, iar Rick Macci, care le-a pregătit pe ambele, susține că bulgarul a provocat tensiunile dintre cele două, potrivit Digi Sport.

Mădălina Ghenea, în tribune la meciul lui Grigor Dimitrov. A fost emoționată și tensionată

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, în tribune la meciul lui Grigor Dimitrov cu Novak Djokovic. / Foto: Profimedia

Doar două săptămâni au trecut, și Ghenea a fost din nou fotografiată printre susținătorii lui Grigor, de data aceasta la Roma. Șatena a părut de-a dreptul tensionată și emoționată să privească partida celui despre care se spune că ar fi noul ei iubit. Și-a frecat mâinile a nerăbdare, a gesticulat și a fost tot timpul atentă la meci. Îmbrăcată într-o rochie albă și mulată, care i-a venit perfect pe corpul ei armonios și bronzat, Mădălina a captat atenția celor din tribune, dar și a fotografilor, aceasta nereușind să scape nepozată.

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, în tribune la meciul lui Grigor Dimitrov cu Novak Djokovic. / Foto: Profimedia

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au luat masa împreună

Chiar dacă a pierdut meciul în fața lui Novak Djokovic, Grigor a fost consolat de frumoasa româncă. Cei doi au luat cina împreună, iar tenismenul cu trei ani mai mic decât modelul a și postat pe InstaStory o imagine care arată că Mădălina i-a fost alături. Mai mult, aceasta i-a scris numele cu sos pe farfurie. La rândul ei, Ghenea a repostat poza, semn că nu s-a ferit să fie văzută cu Dimitrov. La doar două zile de la cina lor, bulgarul împlinește 32 de ani, așa că a sărbătorit în avans în prezența actriței.

madalina ghenea si grigor dimitrov
Mădălina Ghenea, cină cu Grigor Dimitrov / Foto: Instagram

În ultimii ani, Dimitrov, considerat unul dintre cei mai chipeși jucători de tenis, a avut relații cu femei superbe. Printre cuceririle lui se numără Maria Sharapova și Nicole Scherzinger.

Citește și: Mădălina Ghenea, vacanță de vis în Mexic în compania lui Emil Rengle, coregraful vedetelor. În ce ipostaze s-au filmat cei doi

Intrebarea zilei

Ce planuri ai, ce vei face în primele luni ale anului 2024?

Partenerii Nostri