salma hayek, carla bruni, jennifer lawrence
Moda

Salma Hayek, Carla Bruni, Jennifer Lawrence, Cannes 2023 / Foto: Profimedia

10 femei superbe și tot atâtea ținute spectaculoase, pe covorul roșu de la Cannes. Examen de stil, eleganță și rafinament

Festivalul de Film de la Cannes este an de an locul în care cele mai tari pelicule ale anului aleg să-și organizeze premierele internaționale. Pe lângă producții cu bugete spectaculoase, de care se leagă speranțele unor actori celebri, pe covorul roșu are loc și o adevărată prezentare de modă.

Divele momentului se pregătesc asiduu să impresioneze la evenimentul din sudul Franței, așa că nici ediția din 2023 nu a dus lipsă de vedete de prim rang, actrițe și modele cunoscute, și ale lor ținute ce la case de modă celebre.

Citește și: Cum a apărut Alessandra Ambrosio la Festivalul de Film de la Cannes. Modelul a atras toate privirile cu decolteul generos

Ample, care urmăresc linia corpului, elegante, clasice sau care lasă multă piele la vedere - toate aceste ținute s-au văzut pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2023.

Salma Hayek

salma hayek
Salma Hayek, Cannes 2023 / Foto: Profimedia

Citește și: Toți ochii pe Salma Hayek! Actrița de 56 de ani, senzualitatea în persoană într-o rochie roșie cu un decolteu “periculos”

Natalie Portman

natalie portman
Natalie Portman, Cannes 2023 / Foto: Profimedia

Cate Blanchett

cate blanchett
Cate Blanchett, Cannes 2023 / Foto: Profimedia

Carla Bruni

carla bruni
Carla Bruni, Cannes 2023 / Foto: Profimedia

Citește și: Carla Bruni, doar într-o haină scurtă strânsă în talie și pantofi cu toc cui. Top-model și când nu defilează pe podium

Jennifer Lawrence

jennifer lawrence
Jennifer Lawrence, Cannes 2023 / Foto: Profimedia

Mădălina Ghenea

madalina ghenea
Mădălina Ghenea, Cannes 2023 / Foto: Profimedia

Citește și: Mădălina Ghenea, în ipostaze tandre alături de fostul iubit al Mariei Sharapova. Actrița a făcut publice pozele, apoi le-a șters

Naomi Campbell

naomi campbell
Naomi Campbell , Cannes 2023 / Foto: Profimedia

Gigi Hadid

gigi hadid
Gigi Hadid, Cannes 2023 / Foto: Profimedia

Adriana Lima

adriana lima
Adriana Lima, Cannes 2023 / Foto: Profimedia

Irina Shayk

irina shayk
Irina Shayk, Cannes 2023 / Foto: Profimedia

Salma Hayek, Natalie Portman, Cate Blanchett, Irina Shayk, Gigi Hadid, Mădălina Ghenea, Jennifer Lawrence, Naomi Campbell, Carla Bruni și Adriana Lima sunt doar 10 dintre superbele vedete internaționale care și-au făcut apariția la Cannes 2023. Cele mai multe au ales rochii elegante și lungi, dar Irina Shatk a ieșit în evidență cu topul ei cât o fâșie, care i-a lăsat abdomenul cu pătrățele la vedere.

Din Mexic, Israel, SUA, Australia, Rusia, România, Brazilia sau Franța, modelele și actrițele din toată lumea au făcut furori la Festivalul de Film de la Cannes și și-au arătat frumusețea naturală sau ajustată de bisturiu.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri