Motivul pentru care Kate Middleton a venit însoțită de prințul George la Wimbledon și nu de prințesa Charlotte

Prințul George a petrecut o zi pe cinste alături de părinții lui la Wimbledon, acolo unde au urmărit finala campionatului de tenis. Cuplul regal a fost însoțit doar de fiul lor cel mare, astfel că toți s-au întrebat de ce ceilalți doi copii au lipsit. 

Fiul cel mare al prințului William, în vârstă de opt ani, a fost surprins în acest weekend aflându-se în boxa regală de pe terenul central de la Wimbledon, urmărind cu entuziasm meciul de tenis. Puștiul purta un costum bleumarin elegant, asortat cu o cravată în dungi, în timp ce mama sa se ala lângă el și îi explica meciul, aceasta purtând o rochie bleumarin cu buline albe. 

Citește și: Ce cariere își doresc copiii prințului William și ai lui Kate Middleton. Prințul George și prințesa Charlotte aspiră la joburi comune

Aceasta a fost prima finală pe care prințul George a urmărit-o. Când Kate a fost întrebată de venirea lui George la Wimbledon, Kate, care este și patroana Clubului All England, a spus: „Este prima dată”, uitându-se imediat al fiul ei și l-a întrebat: „Este, nu-i așa?”. Puștiul a răspuns imediat cu „Da”. De asemenea, ducesa de Cambridge a fost întrebat și despre motivul pentru care fiica ei, prințesa Charlotte, nu se află cu ei. Kate a răspuns atunci: „Astăzi este ziua de răsfăț a lui George”. 

Prințul George, în centrul atenției la Wimbledon

Prințul George, fiul lui Kate Middleton și a prințului William, a fost în centrul atenției la finala Wimbledon, care a fost disputată de Novak Djokovic și Nick Kyrgios. La doar câteva săptămâni de când fratele lui, prințul Louis, a făcut înconjurul lumii după ce a fost fotografiat în ipostaze care mai de care mai inedite la ceremoniile ce au marcat Jubileul de Platină al reginei Elisabeta, acum prințul George, în vârstă de opt ani, a cucerit oameni din toate colțurile lumii grație grimaselor sale.

Acesta a fost protagonistul unui moment inedit, ce a devenit viral, întrucât i-a fost surprinsă reacția în momentul în care Nick Kyrgios, în setul patru, s-a întors către sectorul din tribună în care se aflau apropiații săi și, totodată, către Loja Regală, și a înjurat, nemulțumit că nimeni nu îl susține vocal.

Citește și: Prințul William, Kate Middleton și prințul George folosesc nume secrete pentru a-și ascunde identitatea în public

Astfel, în imaginile surprinse de fotografi, prințul George apare cu gura căscată, potrivit Daily Mail. El a fost, de asemenea, fotografiat și cu degetul în nas și a oferit, de asemenea, și alte reacții inedite în alte momente ale jocului, în urma unor lovituri spectaculoase ori a unor schimburi de mingi intense.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.