printul william, printul george, kate middleton
Divertisment

Prințul William, prințul George și Kate Middleton, la meciul Anglia-Germania / Foto: Profimedia

Prințul William, Kate Middleton și prințul George folosesc nume secrete pentru a-și ascunde identitatea în public

Prințul William, Kate Middleton și fiul lor în vârstă de opt ani, prințul George, folosesc nume secrete pentru a-și păstra identitatea ascunsă în public, atunci când nu se află în timpul angajamentelor regale. 

Fiind una dintre cele mai cunoscute familii din lume, nepotul Reginei Elisabeta, alături de soția lui și fiul lor cel mare folosesc pseudonime pentru a nu fi recunoscuți atunci când ies în oraș și nu se află în timpul întâlnirilor oficiale ale familiei regale. Acest lucru s-a aflat încă din 2010, atunci când Kate Middleton și-a folosit numele secret când făcea cumpărături în Țara Galilor. 

Citește și: Ce reguli trebuie să respecte prințul George, la doar opt ani. Prințul William și Kate Middleton sunt părinți foarte stricți

Ea locuia în acea perioadă într-o cabană din Bodorgan Estate, Anglesey, alături de William. Pentru că la acel moment putea să trăiască o „viață normală”, Kate a fost văzută adesea vizitând magazine locale. În timp ce era la un magazin de articole sportive, aceasta și-a dat seama că și-a uitat poșeta și nu a putut să plătească, așa că l-a întrebat pe negustorul, Dave Buckland, care nu a recunoscut-o, dacă ar putea să-i rețină produsele în timp ce ea se ducea să-și ia poșeta. Dave a fost de acord și apoi i-a cerut lui Kate un nume, la care ea a răspuns „Doamna Cambridge”. 

O sursă anonimă, care a fost martoră la desfășurarea evenimentelor, a declarat pentru Mail On Sunday încă din 2012: „Se uita direct la ea și ulterior a spus că este un nume de familie destul de neobișnuit. Nu avea nicio idee cine era ea. Ea doar a zâmbit și a spus că se va întoarce. De atunci, nu a mai văzut-o”.

De asemenea, se spune că William și Kate ar folosi, de asemenea, nume secrete atunci când pleacă în vacanță. William este cunoscut sub numele de Danny Collins, în timp ce Kate este cunoscută ca Daphne Clark, ambele având inițialele DC, care înseamnă duce și ducesă de Cambridge. 

Care este numele secret al prințului George

Prințul George și-a dezvăluit și el identitatea secretă în 2019, când era în zona rurală din Berkshire cu bunica sa, Carole Middleton și frații săi. Un cetățean se plimba prin apropiere când George a venit să-i mângâie câinele, a spus aceasta pentru The Sun. Femeia l-a întrebat pe George cum se numește, iar răspunsul lui a luat-o prin surprindere.

„Am fost rugată de un îngrijitor al poliției să nu fac fotografii cu copiii, ceea ce nu am făcut, însă George a venit la mine și a pus mâna pe câine, în încercarea de a-l mângâia. Doar pentru că doream să fiu prietenos, m-am angajat într-o mică discuție și l-am întrebat pe George care este numele lui, chair dacă era evident îl știam. Spre uimirea mea, el a spus: „Mă numesc Archie”, cu un zâmbet larg pe buze. Nu știu de ce se numește Archie, dar copiii se joacă adesea cu numele lor și cred că este minunat”, a declarat atunci femeia. 

Citește și: Prințul William, certat de prințul Harry pentru că s-a văzut cu o altă femeie atunci când se întâlnea cu Kate Middleton

Chiar dacă Gerge ar fi putut să se joace cu numele, există o explicație cu privire la motivul pentru care prințul ar folosi un al nume. Marie Claire a explicat că psudonimul lui a fost stabilit cu mult înainte ca vărul său, Archie, fiul prințului Harry și al lui Meghan Markle, să se nască. Acesta și-ar folosi numele în locuri publice și în scopuri de securitate, astfel încât să nu poată fi identificat atât de ușor.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?