Prințul George, în centrul atenției la Wimbledon.jpg
Divertisment

Prințul George, în centrul atenției la Wimbledon / Profimedia Images

Motivul pentru care Kate Middleton a venit însoțită de prințul George la Wimbledon și nu de prințesa Charlotte

Prințul George a petrecut o zi pe cinste alături de părinții lui la Wimbledon, acolo unde au urmărit finala campionatului de tenis. Cuplul regal a fost însoțit doar de fiul lor cel mare, astfel că toți s-au întrebat de ce ceilalți doi copii au lipsit. 

Fiul cel mare al prințului William, în vârstă de opt ani, a fost surprins în acest weekend aflându-se în boxa regală de pe terenul central de la Wimbledon, urmărind cu entuziasm meciul de tenis. Puștiul purta un costum bleumarin elegant, asortat cu o cravată în dungi, în timp ce mama sa se ala lângă el și îi explica meciul, aceasta purtând o rochie bleumarin cu buline albe. 

Citește și: Ce cariere își doresc copiii prințului William și ai lui Kate Middleton. Prințul George și prințesa Charlotte aspiră la joburi comune

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Aceasta a fost prima finală pe care prințul George a urmărit-o. Când Kate a fost întrebată de venirea lui George la Wimbledon, Kate, care este și patroana Clubului All England, a spus: „Este prima dată”, uitându-se imediat al fiul ei și l-a întrebat: „Este, nu-i așa?”. Puștiul a răspuns imediat cu „Da”. De asemenea, ducesa de Cambridge a fost întrebat și despre motivul pentru care fiica ei, prințesa Charlotte, nu se află cu ei. Kate a răspuns atunci: „Astăzi este ziua de răsfăț a lui George”. 

Prințul George, în centrul atenției la Wimbledon

Prințul George, fiul lui Kate Middleton și a prințului William, a fost în centrul atenției la finala Wimbledon, care a fost disputată de Novak Djokovic și Nick Kyrgios. La doar câteva săptămâni de când fratele lui, prințul Louis, a făcut înconjurul lumii după ce a fost fotografiat în ipostaze care mai de care mai inedite la ceremoniile ce au marcat Jubileul de Platină al reginei Elisabeta, acum prințul George, în vârstă de opt ani, a cucerit oameni din toate colțurile lumii grație grimaselor sale.

Acesta a fost protagonistul unui moment inedit, ce a devenit viral, întrucât i-a fost surprinsă reacția în momentul în care Nick Kyrgios, în setul patru, s-a întors către sectorul din tribună în care se aflau apropiații săi și, totodată, către Loja Regală, și a înjurat, nemulțumit că nimeni nu îl susține vocal.

Citește și: Prințul William, Kate Middleton și prințul George folosesc nume secrete pentru a-și ascunde identitatea în public

Astfel, în imaginile surprinse de fotografi, prințul George apare cu gura căscată, potrivit Daily Mail. El a fost, de asemenea, fotografiat și cu degetul în nas și a oferit, de asemenea, și alte reacții inedite în alte momente ale jocului, în urma unor lovituri spectaculoase ori a unor schimburi de mingi intense.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri