Motivul pentru care Liam Neeson nu a jucat în James Bond. Fosta soție a actorului nu a fost de acord: „Dacă accepți, nu ne căsătorim”

Liam Neeson a primit o ofertă greu de refuzat în anul 1993, după ce a jucat în „Lista lui Schindler”, Actorul, acum în vârstă de 70 de ani, a fost chemat la casting pentru filmul „James Bond”, însă fosta sa soție nu a fost de acord ca acesta să accepte rolul. 

Natasha Richardson și Liam Neeson se iubeau deja de ceva timp, însă nu ajunseseră la căsătorie. Actorul a povestit că, în momentul când a primit oferta de a fi viitorul agent 007, regretata sa soție s-a opus categoric, spunându-i că nu se va căsători cu el dacă acceptă celebrul rol. 

Natasha Richardson și Liam Neeson/ Profimedia

Citește și: Liam Neeson, dezvăluiri neașteptate despre fosta sa iubită Helen Mirren: „Ea este cu adevărat altceva”

În cadrul unui interviu pentru revista Rolling Stone, în care Liam Neeson a vorbit despre noul său film „Marlowe ”, acesta a lămurit și povestea cu seria filmelor James Bond. Actorul a declarat că nu a primit rolul, însă chiar și dacă l-ar fi primit, cu siguranță ar fi refuzat, de dragul soției sale, care a decedat în anul 2009. 

Natasha Richardson și Liam Neeson/ Profimedia

„Știu că erau cu ochii pe mai mulți actori, iar eu eram printre ei. Totuși, draga mea soție mi-a spus: "Dragule, dacă ți se oferă rolul lui James Bond și îl accepți, nu te mai căsătorești cu mine”, a povestit Liam Neeson. 

Citește și: Trei filme recente care l-au impresionat pe Liam Neeson. Cine sunt actrițele sale preferate

Soția lui Liam Neeson, Natasha Richardson, avea doar 45 de ani când s-a lovit la cap și a murit, în timpul unei excursii la schi. Natasha schia alături de un instructor, pe o pârtie de începător, când a căzut şi s-a lovit la cap. Din nefericire, căzătura nu a fost una superficială aşa cum s-a crezut, iniţial, mai ales că aceasta nu purta casca.

Liam Neeson și Natasha Richardson au fost căsătoriți din 1994 până la moartea actriței, în 2009.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.