Natasha Richardson și Liam Neeson/ Profimedia
Divertisment

Natasha Richardson și Liam Neeson/ Profimedia

Motivul pentru care Liam Neeson nu a jucat în James Bond. Fosta soție a actorului nu a fost de acord: „Dacă accepți, nu ne căsătorim”

Liam Neeson a primit o ofertă greu de refuzat în anul 1993, după ce a jucat în „Lista lui Schindler”, Actorul, acum în vârstă de 70 de ani, a fost chemat la casting pentru filmul „James Bond”, însă fosta sa soție nu a fost de acord ca acesta să accepte rolul. 

Natasha Richardson și Liam Neeson se iubeau deja de ceva timp, însă nu ajunseseră la căsătorie. Actorul a povestit că, în momentul când a primit oferta de a fi viitorul agent 007, regretata sa soție s-a opus categoric, spunându-i că nu se va căsători cu el dacă acceptă celebrul rol. 

Natasha Richardson și Liam Neeson/ Profimedia
Natasha Richardson și Liam Neeson/ Profimedia

Citește și: Liam Neeson, dezvăluiri neașteptate despre fosta sa iubită Helen Mirren: „Ea este cu adevărat altceva”

În cadrul unui interviu pentru revista Rolling Stone, în care Liam Neeson a vorbit despre noul său film „Marlowe ”, acesta a lămurit și povestea cu seria filmelor James Bond. Actorul a declarat că nu a primit rolul, însă chiar și dacă l-ar fi primit, cu siguranță ar fi refuzat, de dragul soției sale, care a decedat în anul 2009. 

Natasha Richardson și Liam Neeson/ Profimedia
Natasha Richardson și Liam Neeson/ Profimedia

„Știu că erau cu ochii pe mai mulți actori, iar eu eram printre ei. Totuși, draga mea soție mi-a spus: "Dragule, dacă ți se oferă rolul lui James Bond și îl accepți, nu te mai căsătorești cu mine”, a povestit Liam Neeson. 

Citește și: Trei filme recente care l-au impresionat pe Liam Neeson. Cine sunt actrițele sale preferate

Soția lui Liam Neeson, Natasha Richardson, avea doar 45 de ani când s-a lovit la cap și a murit, în timpul unei excursii la schi. Natasha schia alături de un instructor, pe o pârtie de începător, când a căzut şi s-a lovit la cap. Din nefericire, căzătura nu a fost una superficială aşa cum s-a crezut, iniţial, mai ales că aceasta nu purta casca.

Liam Neeson și Natasha Richardson au fost căsătoriți din 1994 până la moartea actriței, în 2009.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri