Nicoleta Luciu, imagine rară pe internet cu mama ei. Femeia care i-a dat viață fostei prezentatoare și-a sărbătorit ziua de naștere

Nicoleta Luciu a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu câțiva ani, când a decis să se mute la Miercurea Ciuc și să se dedice total familiei. Acum, însă, ea este activă pe rețelele sociale, unde face publice imagini inedite.

De curând, fosta prezentatoare a sărbătorit-o pe mama ei, motiv pentru care a făcut publică o fotografie inedită cu femeia care i-a dat viață.

Citește și: Nicoleta Luciu, neschimbată la 40 de ani. Cum arată acum vedeta considerată cea mai frumoasă femeie din România

”La mulți ani, mama! Te iubim. Să ne trăiești!”, a scris fosta prezentatoare TV în dreptul imaginii în care mama ei apare într-un restaurant, stând pe un scaun.

Evident, imaginea inedită cu femeia i-a surprins pe fani, iar aceștia n-au putut să nu observe că prezentatoarea TV a moștenit frumusețea de la ea.

”La mulți ani mamei, este foarte frumoasă!”, ”Nicoleta, semeni foarte mult cu mama ta!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Citește și: Ce face Iuliana, sora Nicoletei Luciu, de când a dispărut din lumina reflectoarelor. Cu cine se spune că are o relație

De asemenea, Iuliana Luciu, sora fostei prezentatoare TV, a făcut publică aceeași imagine, însoțită de un mesaj inedit: ”La mulți ani, mama noastră frumoasă! Să fii sănătoasă! Te iubim foarte mult!', a scris Iuliana Luciu pe contul de Instagram.

Nicoleta Luciu este adepta procedurilor estetice

Nicoleta Luciu vine săptămânal la București, ca să-și facă proceduri și diverse intervenții estetice, de la epilare definitivă la botox și acid hialuronic. Deși pare greu de crezut, vedeta a apelat chiar și la serviciile unui medic stomatolog pentru a-și… alungii dinții, deoarece nu era mulțumită de forma acestora.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.