Nicoleta Luciu a făcut publică o poză cu mama ei
Divertisment

Nicoleta Luciu a făcut publică o poză cu mama ei / Instagram

Nicoleta Luciu, imagine rară pe internet cu mama ei. Femeia care i-a dat viață fostei prezentatoare și-a sărbătorit ziua de naștere

Nicoleta Luciu a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu câțiva ani, când a decis să se mute la Miercurea Ciuc și să se dedice total familiei. Acum, însă, ea este activă pe rețelele sociale, unde face publice imagini inedite.

De curând, fosta prezentatoare a sărbătorit-o pe mama ei, motiv pentru care a făcut publică o fotografie inedită cu femeia care i-a dat viață.

Citește și: Nicoleta Luciu, neschimbată la 40 de ani. Cum arată acum vedeta considerată cea mai frumoasă femeie din România

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

”La mulți ani, mama! Te iubim. Să ne trăiești!”, a scris fosta prezentatoare TV în dreptul imaginii în care mama ei apare într-un restaurant, stând pe un scaun.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Evident, imaginea inedită cu femeia i-a surprins pe fani, iar aceștia n-au putut să nu observe că prezentatoarea TV a moștenit frumusețea de la ea.

”La mulți ani mamei, este foarte frumoasă!”, ”Nicoleta, semeni foarte mult cu mama ta!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Citește și: Ce face Iuliana, sora Nicoletei Luciu, de când a dispărut din lumina reflectoarelor. Cu cine se spune că are o relație

De asemenea, Iuliana Luciu, sora fostei prezentatoare TV, a făcut publică aceeași imagine, însoțită de un mesaj inedit: ”La mulți ani, mama noastră frumoasă! Să fii sănătoasă! Te iubim foarte mult!', a scris Iuliana Luciu pe contul de Instagram.

Nicoleta Luciu este adepta procedurilor estetice

Nicoleta Luciu vine săptămânal la București, ca să-și facă proceduri și diverse intervenții estetice, de la epilare definitivă la botox și acid hialuronic. Deși pare greu de crezut, vedeta a apelat chiar și la serviciile unui medic stomatolog pentru a-și… alungii dinții, deoarece nu era mulțumită de forma acestora.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri