Luciu
Divertisment

Nicoleta Luciu, neschimbată la 40 de ani. Cum arată acum vedeta considerată cea mai frumoasă femeie din România

Vremurile în care făcea furori pe micile ecrane au apus de foarte mult timp. Nicoleta Luciu a dispărut din lumina reflectoarelor, însă continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat.

Nicoleta Luciu a renunțat la viața agitată din București și s-a mutat la Miercurea-Ciuc, acolo unde trăiește alături de soțul ei și de cei patru copii. Ea este, însă, activă pe rețelele sociale, iar de curând și-a surprins fanii.

Citește și: Cum arăta Alexa Dellanos înainte să-și facă operațiile estetice care i-au adus celebritatea pe Instagram. Tânăra câștigă mii de dolari

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Nicoleta Luciu a făcut publică o fotografie în care apare îmbrăcată într-un maiou, iar internauții au copleșit-o cu aprecieri.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vezi imagini inedite și află detalii despre Nicoleta Luciu, aici! 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri