Prințesa Charlotte, fiica prințului William și a lui Kate Middleton, protagonista unui moment inedit după slujba de Paște

Prințesa Charlotte, fiica lui Kate Middleton și a prințului William, reușește să fie mereu în centrul atenției atunci când ia parte la diferite evenimente alături de părinții ei. De curând, ea a fost protagonista unui moment amuzant, după ce a luat parte la slujba tradițională de Paște.

În imaginile apărute, Kate Middleton și prințul William au fost surprinși în timp ce plecau de la Capela St. George de la Castelul Wiindsor, după ce au participat la slujba tradițională de Paște. Ei erau însoțiți de prințul George, în vârstă de opt ani și de Charlotte, de șase ani, iar la un moment dat aceștia vorbeau cu actualul decan, cu David Conner.

În timp ce Kate Middleton părea atentă la ce vorbește decanul cu fiul ei, prințul George, Charlotte încerca să o grăbească să plece acasă. Evident, imaginile inedite publicate în presa internațională au făcut furori pe rețelele sociale, stârnind amuzamentul fanilor: ”E atât de drăguță!”, ”Ce frumos să o văd în ipostaze neretușate.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți. 

Citește și: Așa mamă, așa fiică! Obiceiul pe care prințesa Charlotte l-a împrumutat de la mama ei, Kate Middleton

Ce a făcut prințesa Charlotte în timpul ceremoniei de comemorare a prințului Philip

La evenimentul organizat de regina Elisabeta a II-a au fost prezenți aproape toți membrii familiei regale, inclusiv copiii ducelui și ducesei de Cambridge, prințul George și prințesa Charlotte, precum și fiica cea mare a lui Zara și Mike Tindall, Mia Tindall. 

Tinerii membri ai familiei regale au fost conduși la slujbă de Regină, care a sosit la Westminster Abbey la brațul fiului său, prințul Andrew, pentru a-i aduce un ultim omagiu iubitului ei soț, prințul Philip, în ciuda temerilor că nu ar putea participa din motive de sănătate. Îmbrăcată într-o rochie de un verde închis, aceasta  a folosit un baston când s-a așezat în primul rând al catedralei, lângă prințul Charles și Camilla.

Citește și: Când va purta prințesa Charlotte prima ei tiară. Fiica lui Kate Middleton și a prințului William va păstra tradiția familiei

Regina a luat decizia de a participa abia în demineața zilei când a avut loc evenimentul și au fost puse în aplicare aranjamente speciale pentru confortul ei. De asemenea, comemorarea prințului Philip a fost limitată la 40 de minute.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.