Obiceiul pe care prințesa Charlotte l-a luat de la mama ei Kate Middleton/ Getty Images
Divertisment

Obiceiul pe care prințesa Charlotte l-a luat de la mama ei Kate Middleton/ Getty Images

Așa mamă, așa fiică! Obiceiul pe care prințesa Charlotte l-a împrumutat de la mama ei, Kate Middleton

Prințesa Charlotte a deprins un obicei adorabil de la mama ei, ducesa de Cambridge. Cele două nu seamănă doar la aspect, ci și la gesturile pe care le fac. 

Asemănările dintre manierele lui Kate Middleton și ale fiicei sale au fost observate pentru prima dată de fanii regali anul trecut, când soția prințului William a realizat o conferință pe internet. În timpul apelului video din februarie 2021, ducesa a putut fi văzută jucându-se cu părul ei în timp ce vorbea cu personalul didactic. 

Un fan al familiei regale de pe TikTok, care folosește contul royalfancams, a văzut că fiica lui Kate, Charlotte, a adoptat același manierism. În septembrie 2019, tânăra, care avea atunci patru ani, a fost văzută răsucindu-și emoționată părul în prima zi de școală la Thomas’s Battersea. Prințul William și Kate au lăsat-o pe Charlotte la porțile școlii alături de fratele mai mare, prințul George.

Obiceiul pe care prințesa Charlotte l-a luat de la mama ei Kate Middleton/ Getty Images
Obiceiul pe care prințesa Charlotte l-a luat de la mama ei Kate Middleton/ Getty Images
Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

În timp ce unii fani ar putea spune că Charlotte imită gesturile mamei sale, mulți consideră că prințesa este o versiune în miniatură a străbunicii ei, Regina Elisabeta a II-a. Asemănarea dintre cele două poate fi văzut mai ales în fotografiile cu monarhul de când aceasta era mică, de la forma bărbiei și a gurii, până la ochi și păr. 

Citește și: Printesa Charlotte a implinit 5 ani. Pozele publicate de Kate Middleton la aniversarea fetitei

Charlotte afișează, de asemenea, un echilibru și o încredere incredibile, o trăsătură arătată de Regină în unele dintre fotografiile ei din prima copilărie. Mai mult, prințesa s-a apucat și de hobby-ul preferat al Reginei, călăria, Kate dezvăluind anterior că singura ei fiică ia lecții de călărie.

Obiceiul pe care prințesa Charlotte l-a luat de la mama ei Kate Middleton/ Getty Images
Obiceiul pe care prințesa Charlotte l-a luat de la mama ei Kate Middleton/ Getty Images

„Ea a subliniat că Charlotte are această pasiune pentru cai și, deși nu o face des, ​​va face tot posibilul să o facă campioană și să o încurajeze”, a dezvăluit Natasha Baker, medaliată cu aur paralimpică, după ce a întâlnit-o pe ducesa în timpul unui eveniment.

Prințul George și prințesa Charlotte se ciondănesc în fiecare zi

Chiar dacă sunt membrii celei mai cunoscute familii regale din lume, prințul George și prințesa Charlotte rămân tot doi copii năzdrăvani, cu chef de joacă și cu personalități puternice. Poate nu mulți s-ar aștepta, dar diminețile în casa ducilor de Cambridge arată ca cele ale unei familii obișnuite. 

Prințul William a dezvăluit ce se întâmplă aproape zilnic la el acasă. „În cele mai multe dimineți sunt certuri mari între Charlotte și George în legătură cu ce muzică să ascultăm. Acum trebuie să fiu atent ca astăzi să aleagă unul, iar într-o altă zi, celălalt. Una dintre piesele pe care copiii o iubesc în acest moment este "Waka Waka", de la Shakira. Asta implică multe mișcări din șolduri și o mulțime de costume”, a povestit prințul William despre cum arată o dimineață tipică în reședința ducilor de Cambridge, scrie publicația People.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, o străbunică mândră. Imaginea pe care a făcut-o publică cu prichindeii familiei regale fără să-și dea seama

Muzica este o constantă în familie, căci nu numai adulții știu să se bucure de ea, ci și cei mici fac un adevărat spectacol. Dintre cei trei poznași ai lui Kate Middleton și ai prințului William, Charlotte iese în evidență cu costumele și mișcările de balet.

„Charlotte aleargă prin bucătărie în rochiile și lucrurile ei de la balet. Face spectacol, iar Louis o urmărește peste tot și încearcă să facă aceleași lucruri. Reprezintă un moment fericit, în care copiii se bucură, dansează, se joacă și cântă”, a mai adăugat prințul William, care a oferit detalii rare despre viața de familie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri