Obiceiul pe care prințesa Charlotte l-a luat de la mama ei Kate Middleton/ Getty Images
Divertisment

Obiceiul pe care prințesa Charlotte l-a luat de la mama ei Kate Middleton/ Getty Images

Când va purta prințesa Charlotte prima ei tiară. Fiica lui Kate Middleton și a prințului William va păstra tradiția familiei

Prințesa Charlotte, fiica prințului William și a lui Kate Middleton, are în prezent vârsta de șase ani, iar odată cu trecerea timpului, fanii regali se întreabă când va începe aceasta să poarte prima ei tiară și dacă va păstra tradiția mamei sale. 

Charlotte este al doilea copil al ducelui și a ducesei de Cambridge. Tânăra va începe curând să participe la evenimente regale și să ia parte la protocolul impus de familia regală. Cu toate acestea, nu se știe încă momentul când va purta pentru prima dată tiara în public. Există șanse ca aceasta să calce pe urmele mamei sale și a mătușii sale, cele două purtând pentru prima data o tiară în ziua nunții lor. 

Deși nu există reguli stricte cu privire la acest lucru, majoritatea fameilor din familia regală britanică nu poartă o tiară până la ceremonia de căsătorie, iar acest lucru l-au făcut și Kate Middleton și Meghan Markle, cu toate că și-au moștenit titlurile după căsătorie pentru că nu s-au născut în familie regală.

De asemenea, prințesa Eugenie, care are ”sânge” albastru, nu a fost văzută purtând o tiară până la nunta cu Jack Brooksbank în octombrie 2018, iar sora ei mai mare, prințesa Beatrice, a urmat exemplul când s-a căsătorit în iulie 2020. 

Citește și: Așa mamă, așa fiică! Obiceiul pe care prințesa Charlotte l-a împrumutat de la mama ei, Kate Middleton

Prințesa Charlotte, strănepoata Reginei Elisabeta, va avea dreptul să aleagă momentul când va purta prima tiară. Aceasta o poate purta în ziua nunții sau chiar înainte, așa cum a făcut-o prințesa Anne și prințesa Margaret, sora Reginei. Anne, singura fiică a monarhului, a purtat pentru prima dată o tiară la frageda vârstă de 17 ani și a doua oară pentru poza de 21 de ani. Aceasta ar putea fi o tradiție pe care ar urma-o Charlotte, alegând să debuteze cu prima diademă într-un portret pentru a comemora un moment important, cum ar fi vârsta de 18 ani sau cea de 21 de ani. 

Prințesa Charlotte va începe să-i reprezinte pe tatăl și bunicul ei la evenimente regale

De asemenea, prințesa Charlotte va începe probabil să-și reprezinte bunicul, pe prințul Charles, și tatăl, pe prințul William, ca tânără femeie, la evenimente regale, cum ar fi banchetele de stat. 

„Deși există posibilitatea ca prințesa Charlotte să poarte o tiara înainte de căsătorie, ca și prințesa Anne, pare puțin probabil în zilele noastre. Membrii familiei regale nu mai poartă diademe pentru public la evenimente precum premierele filmelor sau cinele caritabile. Tiarele sunt de obicei rezervate pentru banchetele de stat, evenimentele anuale ale Reginei și deschiderea de stat a Parlamentului”, a declarat pentru Hello Magazine Danielle Stacey, corespondentul regal. 

Citește și: De ce se ciondănesc în fiecare zi prințul George și prințesa Charlotte. Tatăl lor i-a dat de gol: "Sunt certuri mari între ei"

Desigur, fanii regali sunt curioși și ce tiară va alege micuța Charlotte. Design-ul diademei este unul foarte important, bijuterie fiind un simbol al casei regale. Cu siguranță în topul tiarelor pe care prințesa le-ar putea alege se află tiara Cartier Halo. Aceasta a fost purtată atât de Prințesa Margaret, cât și de Prințesa Anne ca femei tinere, dar, cel mai important, mama lui Charlotte, Kate, a purtat tiara la nunta ei cu Prințul William în 2011. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri