Relația tensionată dintre William și Harry, alimentată de Meghan Markle. Gestul făcut de fosta actrița l-a deranjat pe prințul de Wales

Relația dintre prințul William și Harry nu a fost întotdeauna una tensionată. Cei doi frați au avut o legătură puternică înainte ca fiul cel mic al regelui Charles să meargă la Altar cu actrița americană Meghan Markle. 

Cu toate că Harry a vorbit în cartea sa despre neînțelegerile cu fratele său, abia acum s-a aflat că tensiunile dintre ei au început cu mult timp înainte și au fost alimentate de Meghan. Potrivit istoricului regal Robert Lacey, prințul William a fost deranjat de modul în care cumnata sa și-a tratat personalul atunci când a devenit soția prințului Harry. 

Citește și: Prințul Harry, criticat dur de un prezentator britanic: „Ce caută la încoronare? Nu a distrus destul familia regală?”

În anul 2021, mai mulți angajați ai ducilor de Sussex au vorbit despre experiența lor de a lucra pentru Meghan. Dezvăluirile lor au apărut după ce s-a speculat că doi asistenți personali ai acestor au fost concediați, iar personalul a fost „umilit” în repetate rânduri de fosta actriță. Meghan a negat acuzațiile de hărțuire, iar un reprezentant al ducesei a susținut că aceste acuzații fac parte, de fapt, dintr-o „campanie de calomnie calculată, bazată pe dezinformare înșelătoare și dăunătoare”. 

Cu toate acestea, istoricul regal Robert Lacey a susținut că presupusul tratament defectuos al personalului ei a fost precursorul tensiunilor actuale dintre frații William și Harry. 

Citește și: Adevărul despre participarea prințului Harry la încoronarea lui Charles: ”Va fi în Anglia pentru 24 de ore!”

„William s-a îndepărtat de Harry pentru că a simțit că Meghan nu își tratează bine personalul. Nu a avut legătură cu rasa. A fost acuzată că a maltratat personalul și i s-a spus că nu așa ar trebui să se comporte oamenii care lucrează pentru ei. Am vorbit cu persoane care i-au văzut pe acești membri ai personalului plângând. S-au simțit disprețuiți de Meghan. Acum Meghan neagă acest lucru. Harry a sărit să-și apere soția, iar William a sărit să apere monarhia și instituția”, a declarat Lacey pentru Sky News. 

Tensiunile dintre Harry și Meghan și familia regală continuă să existe și înainte de încoronarea lui Charles și a reginei Camilla. Ducele de Sussex va fi prezent la ceremonia tatălui său pe 6 mai, dar Meghan va rămâne în California, SUA, împreună cu cei doi copii ai lor, prințul Archie și prințesa Lilibet. 

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.