kate middleton, meghan markle, printul harry, printul william
Divertisment

Prințul Harry și Kate Middleton / Foto: Profimedia

Relația tensionată dintre William și Harry, alimentată de Meghan Markle. Gestul făcut de fosta actrița l-a deranjat pe prințul de Wales

Relația dintre prințul William și Harry nu a fost întotdeauna una tensionată. Cei doi frați au avut o legătură puternică înainte ca fiul cel mic al regelui Charles să meargă la Altar cu actrița americană Meghan Markle. 

Cu toate că Harry a vorbit în cartea sa despre neînțelegerile cu fratele său, abia acum s-a aflat că tensiunile dintre ei au început cu mult timp înainte și au fost alimentate de Meghan. Potrivit istoricului regal Robert Lacey, prințul William a fost deranjat de modul în care cumnata sa și-a tratat personalul atunci când a devenit soția prințului Harry. 

Citește și: Prințul Harry, criticat dur de un prezentator britanic: „Ce caută la încoronare? Nu a distrus destul familia regală?”

În anul 2021, mai mulți angajați ai ducilor de Sussex au vorbit despre experiența lor de a lucra pentru Meghan. Dezvăluirile lor au apărut după ce s-a speculat că doi asistenți personali ai acestor au fost concediați, iar personalul a fost „umilit” în repetate rânduri de fosta actriță. Meghan a negat acuzațiile de hărțuire, iar un reprezentant al ducesei a susținut că aceste acuzații fac parte, de fapt, dintr-o „campanie de calomnie calculată, bazată pe dezinformare înșelătoare și dăunătoare”. 

Cu toate acestea, istoricul regal Robert Lacey a susținut că presupusul tratament defectuos al personalului ei a fost precursorul tensiunilor actuale dintre frații William și Harry. 

Citește și: Adevărul despre participarea prințului Harry la încoronarea lui Charles: ”Va fi în Anglia pentru 24 de ore!”

„William s-a îndepărtat de Harry pentru că a simțit că Meghan nu își tratează bine personalul. Nu a avut legătură cu rasa. A fost acuzată că a maltratat personalul și i s-a spus că nu așa ar trebui să se comporte oamenii care lucrează pentru ei. Am vorbit cu persoane care i-au văzut pe acești membri ai personalului plângând. S-au simțit disprețuiți de Meghan. Acum Meghan neagă acest lucru. Harry a sărit să-și apere soția, iar William a sărit să apere monarhia și instituția”, a declarat Lacey pentru Sky News. 

Tensiunile dintre Harry și Meghan și familia regală continuă să existe și înainte de încoronarea lui Charles și a reginei Camilla. Ducele de Sussex va fi prezent la ceremonia tatălui său pe 6 mai, dar Meghan va rămâne în California, SUA, împreună cu cei doi copii ai lor, prințul Archie și prințesa Lilibet. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri