Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle
Actualitate

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle / Getty Images

Prințul Harry, criticat dur de un prezentator britanic: „Ce caută la încoronare? Nu a distrus destul familia regală?”

Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au fost criticați în repetate rânduri de jurnalistul britanic Piers Morgan, iar aceștia n-au scăpat de remarcile acestuia nici acum, cu doar câteva zile înainte de ceremonia de încoronare a regelui Charles.

Concret, jurnalistul l-a apostrofat pe prințul Harry pentru că a acceptat să participe la evenimentul care se va desfășura pe 6 mai, în ciuda faptului că a făcut numeroase dezvăluiri despre neînțelegerile din familia regală.

National Television Awards - Red Carpet Arrivals
LONDON, ENGLAND - JANUARY 25: Ben Shepherd, Kate Garraway, Piers Morgan and Susanna Reid attends the National Television Awards on January 25, 2017 in London, United Kingdom. (Photo by Anthony Harvey/Getty Images)

Întrebat dacă este dezamăgit că Meghan Markle lipsește de la eveniment, jurnalistul a reacționat dur.

Citește și: Abia acum s-a aflat. Scrisoarea pe care Meghan Markle i-ar fi trimis-o regelui Charles după interviul acordat celebrei Oprah Winfrey

„Sunt foarte dezamăgit că Harry va fi acolo. Ce dracu caută? Nu a distrus destul familia regală în cartea aceea pe care a scris-o, în seriile teribile pe care le-a făcut, în interviurile pe are le-a dat?”, a spus el, continuând: „Deteriorează instituția monarhiei și apoi merge la încoronare. Știu de ce o face”.

Citește și: Prințul Harry, dezvăluiri fără precedent. Singurul lucru care i-a venit în minte atunci când a văzut-o pe Meghan Markle la nunta lor

În ceea ce privește motivul pentru care Harry ar fi ales să meargă la ceremonia de încoronare, acesta a declarat: „Face asta pentru că Meghan i-a cerut. I-a spus să treacă pe acolo, să fie prezent la eveniment, pentru că întreaga lor „lume” comercială depinde de prezența lui la eveniment”.

Meghan Markle va rămâne în SUA în timpul ceremoniei de încoronare

Meghan Markle preferă să rămână alături de cei doi copii, Archie și Lilibet, în California, în loc să participe alături de soțul ei și de rudele lui la încoronarea socrului ei ca rege al Marii Britanii. Mai mult, în 6 mai, ziua ceremoniei, Archie împlinește patru ani, așa că ocazia nu va rămâne nesărbătorită.

Citește și: Reacția lui Meghan Markle atunci când a fost întreruptă în timpul unui interviu. Imaginile sunt virale

meghan markle și printul harry
Meghan Markle și prințul Harry / Foto: Profimedia

Prietenul ducilor de Sussex, Omar Scobie, a afirmat că ziua de naștere a lui Archie "a fost un factor în decizia cuplului" de a se împărți între evenimentul din Marea Britanie și petrecerea de acasă. Mai mult, apariția lui Harry la încoronare va fi una de scurtă durată, mai degrabă "o călătorie rapidă în Marea Britanie", semn că tensiunile dintre el și restul familiei nu s-au domolit.

Un purtător de cuvânt de la Palatul Buckingham a transmis, în mod oficial: "Palatul Buckingham este încântat să confirme că ducele de Sussex va lua parte la ceremonia de încoronare de la Westminster Abbey, din 6 mai. Ducesa de Sussex va rămâne în California alături de prințul Archie și prințesa Lilibet".

Citește și: Dorința regelui Charles s-a împlinit. Ce titulatură va avea soția sa Camilla, după ce el va fi încoronat

Etichete: piers morgan

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?