Suma exorbitantă pe care Nick Cannon o plătește anual pentru cei 11 copii ai săi. Al 12-lea moștenitor e pe drum

Nick Cannon, tăticul record din showbizul american, se pregătește să-și întâmpine cel de-al 12-lea copil, după ce zilele trecute a devenit tată a 11-a oară. Actor și prezentator tv, acesta are de plătit anual o sumă exorbitantă pentru întreținerea moștenitorilor săi.

Când au ieșit la lumină informațiile conform cărora Nick plătește în jur de trei milioane de dolari anual ca pensie alimentară, fostul soț al cântăreței Mariah Carey a ținut să clarifice acest lucru: "Cu siguranță plătesc mai mult decât atât pentru copii mei. Plănuiesc să nu am niciodată de-a face cu sistemul guvernamental".

Citește și: Nick Cannon, fostul soț al lui Mariah Carey, trece prin clipe grele. Fiul lui de cinci luni a murit din cauza unei tumori la creier

Nick Cannon pare că vrea să-și creeze o adevărată dinastie, așa că nu se oprește din a face copii. În curând își va ține în brațe al 12-lea moștenitor, dar pare că se descurcă de minune în acest rol și că nu-i neglijează pe copii și nici pe mamele lor.

Citește și: Nick Cannon, declarații neașteptate despre relația cu Mariah Carey: ”A fost ca un vis, niciodată nu voi mai trăi o așa iubire!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

Prima dată a devenit părinte alături de Mariah Carey, în 2011, când solista, pe atunci soția lui, i-a adus pe lume pe gemenii Moroccan și Monroe. După cinci ani de căsnicie, cei doi artiști au divorțat. Din 2017, Cannon a început să-și mărească gașca de copii, iar acum, acesta este tatăl a 11 copii cu șase femei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

În decembrie 2021, Nick Cannon a anunțat că fiul lui de cinci luni, Zen, a murit din cauza unui cancer cerebral.

Foto: Profimedia

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.