Nick Cannon și Mariah Carey
Divertisment

Nick Cannon și Mariah Carey / Getty Images

Nick Cannon, declarații neașteptate despre relația cu Mariah Carey: ”A fost ca un vis, niciodată nu voi mai trăi o așa iubire!”

Nu este niciun secret faptul că Nick Cannon, celebrul prezentator TV în vârstă de 41 de ani, are o viață amoroasă controversată, însă de curând a surprins pe toată lumea cu o declarație neașteptată. ”Niciodată nu voi mai trăi o poveste de iubire ca cea pe care am avut-o cu Mariah”, a spus el.

Zilele trecute, Nick Cannon, fostul soț al renumitei cântărețe Mariah Carey, a vorbit despre povestea pe care au trăit-o ani de zile și din care au rezultat doi copii.

Citește și:Fiica lui Mariah Carey, prima campanie de modă la doar zece ani. Monroe este versiunea mai tânără a mamei sale

”Bănuiesc că sunt un romantic incurabil, poate că cred prea mult în dragoste și îi permit să rămână acolo unde este. Niciodată nu voi mai avea o poveste de dragoste așa cum am avut cu Mariah.”, a spus el, potrivit Just Jared.

De asemenea, prezentatorul TV a adăugat: ”Chiar a fost ca un vis tot ce am trăit cu Mariah. Apreciez acea fantezie pentru că dacă aș încerca să mă întorc, cu siguranță n-ar mai fi la fel. Probabil mi-aș spune că am stricat totul. Dar, dacă aș avea ocazia și ar putea să fie așa cum a fost, cu siguranță as fi acolo.”, a mai adăugat el, potrivit sursei citate.

Citește și:Fiica lui Mariah Carey, prima campanie de modă la doar zece ani. Monroe este versiunea mai tânără a mamei sale

Totodată, acesta a vorbit și despre actualul iubit al fostei soții, și anume despre Bryan Tanaka: ”Este un bărbat extraordinar, se poartă minunat cu copiii mei, am avut întâlniri de familie, am făcut lucruri împreună, așa că îl respect pentru asta.”, a mai spus el.

Mariah Carey și Nick Cannon s-au căsătorit în 2008, însă în 2016, aceștia s-au despărțit. Din căsnicie au doi copii, gemenii Moroccan Scott Cannon și Monroe Cannon.

Nickelodeon's 2017 Kids' Choice Awards - Red Carpet
Mariah Carey, fostul soț și gemenii ei, Foto: Profimedia

Mariah Carey a fost dată în judecată 

Mariah Carey a fost dată în judecată pentru 20 de milioane de dolari, după ce a fost acuzată de o presupusă încălcare a drepturilor de autor pentru hitul "All I Want For Christmas is You", informează DPA/PA Media și Agerpres.

Numele cântăreţei şi cel al colaboratorului ei, Walter Afansieff, sunt menţionate în procesul intentat de compozitorul Andy Stone. Melodia a fost lansată de Carey în 1994, fiind inclusă pe albumul "Merry Christmas", şi a ajuns unul dintre cele mai populare hituri festive.

Citește și: Mariah Carey, show total în piscină, îmbrăcată într-un costum de baie strălucitor. Diva nu a renunțat la diamante nici în apă

În documentele juridice depuse la tribunalul Eastern District din Louisiana, Stone susţine că a colaborat la compunerea cântecului în 1989 şi nu şi-a dat niciodată permisiunea ca acesta să fie folosit. Acesta solicită despăgubiri de 20 de milioane de dolari.

Documentele obţinute de agenţia PA Media precizează că Mariah Carey şi colaboratorii săi "s-au implicat în mod conştient, voit şi intenţionat într-o campanie" de încălcare a drepturilor de autor care i s-ar fi cuvenit lui Stone pentru acest cântec. În documente se adaugă faptul că inculpaţii au săvârşit, de asemenea, "acţiuni de îmbogăţire fără justă cauză prin însuşirea neautorizată a muncii reclamantului şi a bunăvoinţei asociate acesteia".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri