Prințesa Charlene, regina Letizia și regina Rania, rafinate în ținute monocromatice, tari sau pastelate, la încoronarea regelui Charles

Regina Letizia a Spaniei, regina Rania a Iordaniei și prințesa Charlene de Monaco s-au numărat printre reprezentantele caselor regale din străinătate prezente la ceremonia de încoronare a regelui Charles.

Deşi vremea a fost capricioasă la Londra, reginele şi prinţesele din străinătate şi-au făcut remarcată prezenţa la eveniment. Multe au ales ținute în nuanţe primăvăratice.

Regina Letizia a purtat un costum roz, o creaţie a casei de modă Carolina Herrera, cu peplum şi broderie la baza gâtului. Ţinuta a fost creată special pentru ea de directorul creativ al acestei case de modă, Wes Gordon. Ţinutele monocromatice au fost principala tendinţă a zilei, iar regina Letizia şi-a asortat costumul cu pantofi şi poşetă în aceeaşi culoare.

Citește și: Regina Letizia, într-o ținută de culoarea florilor de liliac. Mizează pe naturalețe și nu ezită să-și lase firele albe de păr la vedere

Regina Rania a Iordaniei a purtat o creaţie a casei de modă pariziene Tamara Ralph. Rochia midi galben-pastel aleasă a fost una cu o croială suplă, care i-a accentuat silueta armonioasă, cu mâneci strâmte şi un guler în formă de fundă căzut pe umeri. Ţinuta a fost completată de o pălărie asortată, de pantofi cu toc înalt şi de o poşetă albă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Citește și: Regina Rania și regina Silvia “s-au duelat” în rafinament și eleganță. Ținutele alese în Iordania, desprinse parcă din reviste de modă

Într-una dintre cele mai estompate ţinute ale zilei, prinţesa Charlene de Monaco a purtat un deux-pieces bej, asortat cu o eşarfă care îi atârna pe un umăr, scrie Agerpres. A completat costumul cu o pălărie elegantă purtată peste tunsoarea ei scurtă. Soția prințului Charles a afișat o mină foarte serioasă, aproape tristă. În ciuda zvonurilor care vorbesc despre o despărțire iminentă în cuplul princiar monegasc, Albert și Charlene au mers braț la braț la încoronarea regelui Charles al Marii Britanii.

Citește și: Pozată recent fără verighetă, prințesa Charlene a fost absentă de la cel mai mare bal din Monaco. Mariajul ei ar fi pe butuci

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.