Prințesa Charlene și prințul Albert de Monaco
Actualitate

Prințesa Charlene și prințul Albert de Monaco ar avea probleme în căsnicie. / Foto: Profimedia

Pozată recent fără verighetă, prințesa Charlene a fost absentă de la cel mai mare bal din Monaco. Mariajul ei ar fi pe butuci

Recent, au apărut din nou zvonuri privitoare la un posibil divorț între prințul Albert de Monaco și prințesa Charlene, după aproape 12 ani de căsnicie. Mai mult, fosta sportivă olimpică devenită parte a familiei regale a fost văzută și fără verighetă, în public. Acum, cu ocazia unuia dintre cele mai importante evenimente din Monaco, Balul Rozelor, Albert a apărut fără partenera lui de viață.

Balul organizat de sora mai mare a prințului Albert, Caroline, s-a bucurat de prezența unor invitați de seamă, dar și a membrilor familiei, însă cu o singură excepție: cumnata ei, Charlene. Evenimentul din Salle des Etoiles a clubului Sporting Monte-Carlo a avut anul acesta ca temă Bollywood-ul.

familia regala din monaco
Familia regală din Monaco la Balul Rozelor 2023 / Foto: Profimedia

Citește și: Prințul Albert și prințesa Charlene de Monaco, din nou în centrul unui scandal. Cum au reacționat după ce s-a spus că divorțează

Prințul Albert și sora sa au fost însoțiți în seara cea mare de copiii lui Caroline, Andrea Casiraghi și soția sa, Tatiana Santo Domingo, Pierre Casiraghi și soția acestuia, Beatrice Boromeo, Charlotte Casiraghi și partenerul ei, Dimitri Rassam, și Prințesa Alexandra de Hanover și iubitul ei, Ben Sylvester Strautmann.

Prințesa Charlene, pozată fără verighetă. A lipsit și de la Balul Rozelor

printesa charlene
Prințesa Charlene, pozată fără verighetă / Foto: Profimedia

Zilele trecute, prințesa Charlene a fost fotografiată fără inelul de logodnă sau verighetă, ceea ce a condus imediat la speculații conform cărora un divorț ar fi inevitabil. Biroul de presă din Regat a infirmat despărțirea cuplului princiar: „Aș vrea să infirm oficial zvonurile rău intenționate publicate de revista Royauté. Vă rog să ignorați complet acest articol care este total nefondat”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Citește și: Prințesa Charlene și-a cucerit admiratorii cu eleganța ei înnăscută: “Nu are nevoie de diademe și cercei de jumătate de kilogram”

Aceste zvonuri se învârt în jurul familiei regale de doi ani, după ce Charlene a fost absentă din Monaco mare parte a anului 2021. Aceasta a fost în Africa de Sud natală, iar în timpul vizitei s-a ales cu o gravă infecție ORL care a ținut-o multe luni acolo. La întoarcerea în Europa, fosta înotătoare a fost internată într-o clinică pentru a se recupera după boală, dar și pentru a se trata de epuizare.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri