Opening Ceremony - 61st Monte Carlo TV Festival
Actualitate

Prințesa Charlene de Monaco. Getty Images

Prințul Albert rupe tăcerea în legătură cu zvonurile despre soția sa, prințesa Charlene. Se tot vorbește despre probleme în mariaj

Prințul Albert a rupt tăcerea după zvonurile tot mai dese despre relația nu tocmai grozavă pe care ar avea-o cu prințesa Charlene și a descris-o pe soția sa ca fiind „emotionată și fericită”, pe fondul comentariilor că mariajul lor se clatină.

Prințul în vârstă de 65 de ani a susținut că soția lui, în vârstă de 45 de ani, „împarte bucuria” unui proiect regal de restaurare a palatului în care frescele renascentiste italiene au fost readuse la viață după ce alți membri regali le-au acoperit cu vopsea.

Când a fost întrebat despre partenera sa de viață, de origine sud africană, el a spus: „Prințesa Charlene a fost încântată și fericită că am reușit să îndeplinim această muncă. Anul trecut, le-a arătat unora dintre oaspeții săi apartamentele de stat și i-a plăcut foarte mult să facă asta. Arată cât de mult îi pasă de proiect și dorința ei de a împărtăși bucuria familiei cu privire la aceste lucrări frumoase.”

Albert a vorbit acum despre Charlene pentru prima dată de când palatul a fost forțat să emită o declarație în care a negat zvonurile că cei doi ar fi în proces de divorț. După ce publicația franceză ROYAUTÉ a scris că mariajul lor de 12 ani se apropie de sfârșit, un purtător de cuvânt a reacționat, descriindu-le drept „zvonuri rău intenționate răspândite de revistă”.

La acea vreme, fanii prințesei au observat că fosta înotătoare olimpică a ieșit în timpul unei călătorii la Milano fără a purta verigheta.

EXCLUSIVE: Princess Charlene Of Monaco Seen Without Her Wedding Ring Amid Divorce Rumours

Ulterior, cuplul a apărut la premiile Monte Carlo Woman of the Year, unde Charlene și-a pus inelul pe deget. Dar mai apoi, prințul Albert a participat la Balul Trandafirilor din Monaco, cel mai mare din principat, fără soția sa.

NO TABLOIDS: Mass in memory of Prince Rainer III - Monaco, MONTE-CARLO - 05 Apr 2023
Prințul Albert de Monaco și prințesa Charlene de Monaco. Profimedia

În ultimele săptămâni, cei doi soți au ales să facă front unit la evenimentele regale, apărând împreună inclusiv la o slujbă în memoria tatălui lui Albert, Prințul Rainier.

NO TABLOID - Mass In Memory Of Prince Rainier III Of Monaco

Albert și Charlene au o pereche de gemeni de opt ani, prințul Jacques și prințesa Gabriella.

Zvonurile despre căsnicia lor au apărut după ce Charlene a lipsit din Monaco cea mai mare parte a anului 2021, anunțându-se că aceasta primește un tratament medical în Africa de Sud. La întoarcerea din țara natală, prințesa a fost însă internată într-o clinică elvețiană pentru a fi tratată pentru epuizare.

Citește și:

Prințul Harry are încă un motiv pentru care se simte „rezervă”. Decizia Reginei care a produs o ruptură între frați

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri