Julio Iglesias Jr Celebrates His Birthday in Madrid
Despre Tine

MADRID, SPAIN - MARCH 14: (L-R) Julio Iglesias Jr and Charisse Verhaert attend Julio Jose Iglesias' birthday party at Le Boutique Club on March 14, 2013 in Madrid, Spain. (Photo by Pablo Blazquez Dominguez/Getty Images)

Divorț neașteptat în showbiz. Julio Iglesias Jr. și modelul Charisse Werhaert s-au despărțit după 18 ani de relație

Julio Iglesias Jr. trece prin momente delicate, întrucât a divorțat de Charisse Verhaert, modelul care i-a fost alături în ultimii 18 ani.

Julio Iglesias Jr. și Charisse Verhart au fost împreună 18 ani, iar în urmă cu opt ani, cei doi au decis să-și unească destinele în cadrul unei ceremonii fastuoase, ce a avut loc la Palatul Rincon, proprietate a marchizului Grinon.

Citește și: Va divorța sau nu Melania de Donald Trump, odată cu terminarea mandatului soțului ei? Dezvăluirile unui apropiat al cuplului

Charisse s-a născut pentru a fi soția mea. Este tot ce mi-am putut dori.”, mărturisea Julio Iglesias Jr.

Julio Iglesias Jr Celebrates His Birthday in Madrid

Din păcate, povestea lor de iubire a luat sfârșit. Potrivit La Vanguardia, cea care a depus actele de divorț a fost Charisse Verhart, modelul belgian. Aceasta a depus actele la Curtea Supremă din Miami la începutul lunii august a anului 2020, însă urmează o luptă dură, întrucât modelul își dorește împărțirea echitabilă a bunurilor dobândite în timpul relației.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cei doi s-au căsătorit în 2012, însă formau un cuplu din 2004. Aceștia trăiau într-un cartier rezidențial din Miami, iar vecini le sunt chiar Enrique Iglesias și Anna Kournikova. Deși n-au avut niciodată copii, aceștia și-au dorit să devină părinți, după cum mărturiseau în cadrul unui interviu.

Citește și: Noi informații despre divorțul dintre Adele și Simon Konecki. Ce se întâmplă cu averea lor de 175 de milioane de dolari

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care cei doi au decis să divorțeze, însă presa internațională scrie că modelul a declarat că ”nu mai era nimic de făcut pentru a-și salva căsnicia”.

Ce i-a cerut modelul lui Julio Iglesias Jr.

În același timp, se pare că blonda a solicitat ca locuința în care trăiesc în prezent să-i revină ei, iar Julio Iglesias Jr. să-i plătească o sumă compensatorie lunar, pentru a-și permite în continuare același stil de viață. De asemenea, ea își dorește și custodia patrupedului pe care-l au de mai mulți ani, pe nume Molly.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri