melania si donald trump
Divertisment

Melania Trump se bucură din plin de timpul liber pe care-l are după ce a părăsit Casa Albă

Va divorța sau nu Melania de Donald Trump, odată cu terminarea mandatului soțului ei? Dezvăluirile unui apropiat al cuplului

Melania Trump, cea mai puțin populară primă doamnă din istorie, conform unui sondaj, nu are niciun interes să rămână în lumina reflectoarelor, dar nu va divorța de soțul ei, au afirmat surse din interior.

R Couri Hay, descris ca publicist al societății și apropriat al lui Trump, a declarat pentru The Times că soția fostului președintelui va refuza să-și continue viața în lumina reflectoarelor, în schimb se va concentra pe familie și prieteni.

Hay este de părere viața dificilă pe care fosta prima doamnă a dus-o în timpul perioadei comuniste din Uniunea Sovietică o va face pe aceasta aprecieze stabiliatea financiară pe care o are acum alături de Trump.

De asemenea, în ciuda speculațiilor legate de infidelitatea lui Trump și criticile aduse la adresa relației lor, Mary Jordan, autorul cărții The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump, a declarat pentru The Times relația dintre cei doi este foarte puternică.

Citeşte şi: Melania Trump, apariție controversată la spital. Motivul pentru care a fost criticată după ce le-a citit povești copiilor bolnavi

Cu toate acestea, casele de pariuri au început parieze dacă fostul model îl va părăsi pe Donald Trump, care este mai în vârstă cu 24 de ani decât ea, acum Joe Biden i-a luat locul și nu mai are funcția de primă doamnă.

În ceea ce privește averea cu care ar rămâne Melania Trump în urma unui divorț, aceasta se ridică la 50 de milioane de dolari și custodia fiului Barron, în vârstă de 14 ani.

Citeşte şi: Cum arată fiica secretă a lui Vladimir Putin. Adolescenta de 17 ani duce o viață de lux și face furori pe rețelele sociale

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri