SHANNEN111
Despre Tine

Shannen Doherty, despre ce înseamnă să trăiești cu cancer: Oamenii se gândesc imediat că este o condamnare la moarte, ceea nu e așa

Într-un interviu recent pentru Entertainment Tonight, pe care i l-a acordat chiar bunei sale prietene Sarah Michelle Gellar, actrița Shannen Doherty a vorbit despre ce înseamnă să trăiești cu cancer la sân: Oamenii „se gândesc imediat că este o condamnare la moarte, ceea nu e așa”.

Shannen a anunțat oficial că are cancer în 2015, apoi a intrat în remisie doi ani mai târziu. În februarie 2020, Doherty a dezvăluit că boala ei a avansat în stadiul IV, un diagnostic pe care l-a ascuns inițial pentru că „oamenii te privesc ca și cum ai fi un zombi care merge pe stradă și cred că ar fi timpul să-și ia la revedere de la tine”, mărturisea ea atunci la Good Morning America.

„Nu vreau ca lumea când aude de cancer în stadiul  IV să se gândească că persoana respectivă se prăbușeste, că nu se mai poate mișca, că nu va mai ieși din spital, că nu mai poate lucra", a spus Doherty (49 de ani), în interviul pentru Entertainment Tonight. „Esti anulat atât de repede, chiar dacă tu te simți energic, bine si vrei să mergi să lucrezi, așa că fac aceste mărturisiri în speranța de a arată o față diferită a acestei situații”.

Citeste continuarea pe WWW.FILMNOW.RO.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri