ce prefera barbatii
Despre Tine

Se pare ca barbatii prefera femeile cu parul deschis la culoare, in defavoarea brunetelor sau focoaselor roscate. Sau cel putin acesta este rezultatul unui studiu publicat in The Journal of Social Psychology.

Studiu: Blonde, roscate sau brunete? Ce prefera barbatii

Se pare ca barbatii prefera femeile cu parul deschis la culoare, in defavoarea brunetelor sau focoaselor roscate. Cel putin acesta este rezultatul unui studiu publicat in The Journal of Social Psychology.

La cercetarea realizata de catre oamenii de stiinta de la Universitatea Augsburg din Minnesota au participat 110 barbati carora li s-au aratat fotografii cu diverse femei care aveau parul brunet, saten, roscat si blond. Acestora li s-a cerut sa le evalueze pe femei in functie de varsta perceputa, sanatate, atractivitate, potentialul unei viitoare relatii si capacitatea de a fi un bun parinte.

Rezultatele au aratat ca, in comparatie cu doamnele si domnisoarele care aveau parul inchis la culoare, barbatii le-au indicat pe cele blonde ca fiind mai tinere si sanatoase, dar si mai atragatoare.

Blondele au fost de asemenea vazute ca fiind mai... imorale, ceea ce nu este tocmai un lucru bun. Dar cercetatorii sugereaza ca acest lucru inseamna ca sansele cresc ca barbatii sa le aleaga pentru o intalnire.

Cand vine vorba despre potentialul unei intalniri, femeile cu parul blond si saten au fost preferate in detrimentul celorlalte, dar barbatii care au participat la studiu le-au pus pe cele brunete in categoria "buna de sotie".

Iata un alt aspect interesant: parul lung nu este atat de atragator. Cine s-ar fi gandit? Potrivit studiului, femeile cu parul lung sunt considerate mai putin sanatoase si mai putin atragatoare decat cele cu par mediu, scrie Maxim.com.

Etichete: par , studiu , atractivitate

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?