tara reid american pie
Divertisment

A devenit cea mai dorita blonda din lume dupa ce a jucat in "American Pie". Cum arata actrita Tara Reid acum

Actrita Tara Reid a cazut victima anorexiei, a dependentelor, operatiilor estetice si a programului haotic, iar cariera ei a intrat pe o panta descendenta dupa succesul urias din "American Pie".

Cu toate ca este adesea intrebata daca se simte bine, Tara sustine ca este sanatoasa si ca nu se infometeaza. Ba mai mult decat atat, in interviuri oficiale a declarat ca isi mentine silueta fara eforturi si ca este norocoasa sa aiba "oasele mici".

Intr-un interviu pentru revista Closer, a catalogat drept "ridicola" atentia acordata aspectului sau fizic: "Prietenii mei sesizeaza ridicolul situatiei mai bine decat oricine, pentru ca ei vad ca mananc mult si am un metabolism rapid", a explicat Tara.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Reid, in varsta de 44 de ani, a recunoscut ca in trecut si-a distrus abdomenul dupa o operatie de liposuctie pe care o regreta si in ziua de azi.

"Desi eram slaba, mi-am facut o liposuctie pentru ca imi doream un abdomen cu patratele. Aveam o forma frumoasa a corpului, dar totul s-a stricat de aici. Abdommenul meu a devenit ridat si s-a lasat", a spus actrita.

"Nu pot sa spun cu mana pe inima ca nu o sa-mi mai fac niciodata operatii estetice, o sa vad daca-mi schimb parerea pe masura ce inaintez in varsta. Deocamdata, sunt multumita de corpul meu. Suferintele fizice si psihice prin care am trecut dupa liposuctie au fost ingrozitoare", a incheiat Tara.

In ceea ce priveste cariera sa, Reid spune ca lucrurile incep, in sfarsit, sa se imbunatateasca: "In sfarsit am inceput sa primesc roluri mai mari, de care aveam nevoie. Multi ani m-am simtit blocata la Hollywood pentru ca eram considerata prea tanara ca sa joc o mama si totusi prea batrana pentru a intra in pielea unei eleve de liceu".

Foto: Getty, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri