Pamela Anderson
Divertisment

Pamela Anderson / Profimedia Images

A fost considerată bombă sexy, dar nu se teme să îmbătrânească. Pamela Anderson: ”Abia aștept să mă văd cu părul cărunt!”

Ani la rând a fost considerată un adevărat sex simbol, însă Pamela Anderson nu se teme să îmbătrânească, după cum a dezvăluit ea în cadrul podcastului Dax Shepard.

În vârstă de 55 de ani, actrița i-a mărturisit lui Dax Shepard că, în timp ce multe femei frumoase au adevărate probleme cu procesul de îmbătrânire, ea nu s-a gândit niciodată de două ori la acest subiect.

”Abia aștept să mă văd bătrână”, a spus Pamela Anderson în cadrul podcastului Armchair Expert, moderat de Dax Shepard.

Citește și: Pamela Anderson, mărturisiri neașteptate. Actrița nu mai e interesată să mai găsească dragostea: ”E foarte bine pentru mine să fiu singură acum”

Niciodată nu am considerat că sunt vreo frumusețe, pur și simplu sunt puțin simpatică”, a mai spus ea.

Pamela anderson

”Întotdeauna mi-am spus că mă voi recunoaște în oglindă când voi fi bătrână. Nu vreau să trișez în procesul cu îmbătrânire, nu vreau să-mi fac ceva la față!”, a mai spus ea.

”O să-mi las părul să devină cărunt și o să-mi pun o pălărie pe cap. Nu voi purta machiaj, e mai confortabil așa”, a mai spus ea.

De asemenea, actrița a mărturisit că cei doi copii ai ei, Dylan, de 25 de ani și Brandon, de 26 de ani, au încurajat-o să poarte machiaj în timp ce își promova documentarul despre viața ei.

”Înainte, când obișnuiam să mă machiez, toată lumea îmi spunea să nu-l mai port. Acum sunt bătrână și pur și simplu nu-mi mai doresc”, a spus ea.

”Niciodată nu m-am simțit atât de bine. Nu mi se mai pare că trebuie să slăbesc. Vorbesc serios, asta sunt eu, am aproape 56 de ani. Am încetat să-mi mai fac griji. Cu toții ne dorim să arătăm cât mai bine, dar eu mi-am acceptat imperfecțiunile”, a mai precizat actrița.

Citește și:O regină a frumuseții din Rusia, mutilată de operații estetice. Nu mai poate zâmbi sau închide ochii. Doctorii dau vina pe ea

Pamela Anderson s-a îngrășat peste zece kilograme în perioada în care și-a scris cartea de memorii

Pamela Anderson a apărut pe micile și marile ecrane în postura de bombă sexy, titulatură care o urmărește și astăzi. Actrița născută în Canada și-a lansat un documentar și a scris o carte autobiografică, timp în care s-a îngrășat zece kilograme, după cum a mărturisit chiar ea. 

Pamela Anderson
Pamela Anderson în "Baywatch" / Foto: Profimedia

Pamela Anderson a dezvăluit că în perioada în care și-a scris cartea de memorii, "Love, Pamela", nu a avut parte de ajutorul vreunui scriitor. Pe parcursul întregului proces creativ, actrița de 55 de ani s-a îngrășat peste zece kilograme. "A fost o perioadă nebună. Am pus pe mine cam 11 kilograme. E o nebunie, dar când mă uit înapoi și văd procesul prin care am trecut, văd că am avut o reacție fizică la detalierea poveștii mele. Era ca și cum m-aș fi agățat de ceva, era o protecție... armura mea pufoasă. Nu mâncam diferit, sunt vegană, mănânc nuci și fructe de pădure, nu mănânc mult, dar corpul meu se schimba și m-am gândit că este pentru că îmbătrânesc", a declarat vedeta în interviul acordat lui Howard Stern.

Citește și: Singurul bărbat de care Pamela Anderson a fost cu adevărat îndrăgostită: „Am vrut să avem copii și să fim împreună pentru totdeauna”

Pamela Anderson, fotografiată la un restaurant cu fiul ei
Pamela Anderson, fotografiată la un restaurant cu fiul ei / Profimedia Images

Pam începuse să se îmbrace numai cu haine care să o acopere tot mai mult, iar mama ei a observat asta și a întrebat-o de ce nu-și mai arată silueta. "Ce siluetă?", i-a zis diva. "Eram un dezastru în acele momente, așa că mi-a plăcut să las totul la vedere: fără machiaj, nimic de genul ăsta, și m-am gândit: 'Știi ce? Dacă îți place de mine așa, dacă mă placi când sunt cel mai rău, poate chiar mă placi cu adevărat'", a mai spus blonda.

Etichete: pamela anderson

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?