Pamela Anderson
Divertisment

Pamela Anderson / Getty Images

Singurul bărbat de care Pamela Anderson a fost cu adevărat îndrăgostită: „Am vrut să avem copii și să fim împreună pentru totdeauna”

Pamela Anderson a făcut o serie de dezvăluiri în cartea sa intitulată „Love, Pamela”. Actrița cunoscută pentru rolul său din „Baywatch” a mărturisit că a fost îndrăgostită cu adevărat doar de un singur bărbat în toată viața ei. Deși a fost căsătorită de mai multe ori, vedeta de la Hollywood susține că doar relația cu Tommy Lee a fost cea pe care a idealizat-o. 

Actrița a vorbit în cartea sa atât despre momentele tandre, cât și despre cele mai puțin plăcute: „Am vrut să avem copii și să fim împreună pentru totdeauna”.

„Relația mea cu Tommy poate să fi fost singura relație în care am fost vreodată cu adevărat îndrăgostită”, spune Pamela Anderson

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Citește și: Pamela Anderson, mărturisiri neașteptate. Actrița nu mai e interesată să mai găsească dragostea: ”E foarte bine pentru mine să fiu singură acum!”

Aceasta a recunoscut că relația pe care a avut-o cu Lee a venit din dorința ei de a găsi acea securitate de care avea nevoie, din cauza copilăriei traumatizante pe care a avut-o, fiind crescută de un tată abuziv. „Eu și Tommy ne-am îndrăgostit, am simțit acea relație ca și cum ar fi fost un loc sigur pentru mine. Era ca un cavaler în armură. Am fost super entuziasmată, în sensul bun. Mă gândeam că despre asta e vorba, asta e iubirea adevărată. A fost romantic”, a mai spus actrița. 

Nunta lor, care a avut loc în 1995 pe o plajă din Cancun, unde ea a purtat un costum de baie și el doar pantaloni scurți, a fost subiectul tuturor tabloidelor la acea vreme. „Ne-am distrat. Regula noastră era să nu aveam reguli”, a mai spus vedeta. 

Relația lor a început să se strice atunci când Pamela a fost jefuită, iar din seiful său a dispărut și o „casetă în care aceasta întreținea relații intime”, care a fost vândută presei. „A distrus vieți și a început cu relația noastră. Este de neiertat faptul că oamenii cred că pot să profite de o experiență atât de teribilă”, a spus Pamela. 

Citește și: Timpul stă în loc pentru ea! Pamela Anderson, spectaculoasă într-o fustă scurtă, la 54 de ani

Având doi copii mici acasă, presiunile și stresul i-au copleși în cele din urmă, astfel că, într-o noapte din 1998, Lee a devenit agresiv. „Tommy l-a smuls pe Brandon din brațele mele și ne-a aruncat pe mine și pe Dylan într-un perete”, scrie ea. Actrița a intrat în panică și a sunat la poliție, iar Tommy a fost arestat și a executat patru luni de închisoare. „Atunci a început iadul nostru”, a scris vedeta. 

Pamela Anderson a cerut divorțul în lunile care au urmat, concentrându-se pe îngrijirea fiilor săi și pe găsirea vindecării. „Divorțul de Tommy a fost cel mai greu și cel mai dificil punct din viața mea. Am fost zdrobită. Încă nu-mi venea să cred că persoana pe care o iubeam cel mai mult era capabilă de ceea ce s-a întâmplat în acea noapte. Eram amândoi devastați, dar a trebuit să-mi protejez bebelușii”, a povestit aceasta.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri