Lloyd Klein si Jocelyn Wildenstein
Divertisment

A fost preclita "Femeia-pisica" din cauza nenumaratelor operatii la care s-a supus. Cum s-a transformat si cine este iubitul ei

Supranumita "Femeia-pisica" din cauza look-ului sau bizar, Jocelyn Wildenstein este celebra pentru nenumaratele operatii estetice la care s-a supus in ultimii 40 de ani.

Jocelyn Wildenstein, pe numele ei adevarat Jocelynnys Dayannys da Silva-Bezerra, s-a nascut in 1940, in Elvetia. In 1978 s-a casatorit cu cel pentru care, a spus ea, si-a facut toate aceste operatii estetice - Alec Wildenstein, un foarte bogat om de afaceri.

Dupa mai multi ani de casatorie, femeia a descoperit ca sotul ei are o relatie cu un fotomodel de 19 ani, de origine rusa. Surse din anturajul cuplului sustin ca Jocelyn si-a dorit sa-si recucereasca sotul, asa ca a apelat la ajutorul esteticienilor, carora le-a solicitat "un look de felina".

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Cand a vazut-o, Alec Wildenstein  ar fi tipat de frica. Evident, femeia a fost dezamagita de reactie si a incercat sa remedieze problema, fara prea mare succes. In cele din urma, cei doi s-au despartit.

Despre Jocelyn se spune ca a cheltuit peste 4 milioane de dolari pe operatii estetice. Aspectul ei nu a facut insa decat sa o plaseze in topul Daily Mail al "celor mai infricosatoare celebritati din lume".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Femeia-pisica" are acum 79 de ani si spune ca a fost o vreme cand oamenii o confundau cu Brigitte Bardot. Iubitul ei actual, designerul Lloyd Klein, a acuzat-o de un atac violent in urma cu numai cativa ani, insa dupa un proces incheiat amiabil, cei doi sunt in continuare impreuna.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri