Jewellers Dress Barbie Dolls For Charity Auction
Divertisment

Adriana Karembeu, Foto: Profimedia

A intrat în Cartea Recordurilor pentru cele mai lungi picioare din lume. Cum arată modelul slovac, Adriana Karembeu, la 50 de ani

Adriana Karembeu, modelul de origine slovacă, care deține recordul Guinees pentru "cele mai lungi picioare din lume (1,25 m ), împlinește astăzi 50 de ani.

Cariera lui Adriana Karembeu a început în anii '90, când a fost remarcată de o agenție de modeling într-un concurs de frumusețe desfășurat în facultate, pe când studia medicina. Aflată în fața unei astfel de oportunități, Adriana a renunțat la studii, a intrat în industria modei și viața ei s-a schimbat dramatic.

ADRIANA KAREMBEU

Cu un corp perfect și o figură elegantă, ea a devenit rapid una dintre modelele râvnite de marile case de modă, iar în 1998 a devenit imaginea brandului de lenjerie intimă "Wonderbra". 

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

 De-a lungul carierei sale, Adriana a apărut pe coperta multor reviste de modă, inclusiv "Vanity Fair" și "Maxim", însă nu s-a oprit doar la modeling. În 2008 a participat la emisiunea „Rendez-vous en terre inconnue”, pe canalul France 2, iar în 2011 a fost concurentă în primul sezon al emisiunii “Dancing with the stars”, ediția franceză.

Adriana Karembeu (13)

Citește și: Irina Shayk, numai cuvinte de laudă la adresa lui Bradley Cooper: ”E tată cu normă întreagă. A fost cu Lea în vacanță!”

De asemenea, modelul a intrat și în lumea actoriei cu roluri în filme precum "The Three Girls", „Un gars, une fille”, „Adriana et moi”etc.

Pe lângă reușitele numeroase, atât din industria modei, cât și a fimului, Adriana Sklenarikova Karembeu a intrat și în cartea Guinness World Records, ca supermodelul cu cele mai lungi picioare din lume, mai exact 1,25 de m.

Adriana Karembeu

Citește și: Angelina Jolie, elegantă și rafinată la Casa Albă. Pentru ce a militat actrița în cadrul întâlnirii cu oficialii de la Washington

 Pe plan sentimental, Adriana Karembeu a fost căsătorită cu fotbalistul Christian Karambeu, pe care l-a cunoscut în 1998, însă în 2011 a anunțat că mariajul a luat sfârșit, motivul fiind expunerea publica excesivă și gelozia bărbatului, care nu suporta să o vadă pe Adriana în compania altor bărbați.

adriana karembeu (23)

Din martie, 2010, are rolul de ambasador al fotbalului feminin pentru Federația Franceză de Fotbal (FFF).

Adriana Karembeu la 50 de an

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri