irina shayk globurile de aur 2019
Divertisment

Irina shayk aparitie spectaculoasa la globurile de aur 2019

Irina Shayk, numai cuvinte de laudă la adresa lui Bradley Cooper: ”E tată cu normă întreagă. A fost cu Lea în vacanță!”

Irina Shayk și Bradley Cooper au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood, iar cei doi au păstrat o relație frumoasă și după separare, de dragul fiicei lor, Lea de Seine.

Irina Shayk a vorbit, de curând, despre cum reușește să se înțeleagă cu fostul partener și a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

”Este un tată cu normă întreagă, fără bonă. Lea a mers în vacanță cu el pentru aproape două săptămâni. Nu l-am sunat nici măcar o dată.”, a mărturisit supermodelul în vârstă de 35 de ani.

Bradley Cooper And Irina Shayk Take Their Daughter Lea Cooper For A Walk In NYC
Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Citește și: Irina Shayk, ținută neinspirată la un eveniment din New York. A purtat un corset cu două numere mai mic, în care cu greu putea respira

Aceasta a mărturisit, de asemenea, că se înțelege de minune cu Bradley Cooper când vine vorba despre creșterea fiicei lor: ”Eu și tatăl ei suntem foarte stricți. După ce termină de mâncat, se ridică de la masă, îș ia farfuria și spune ”Mulțumesc”. Fără ”te rog” și ”mulțumesc”, ea nu primește nimic. E greu, întrucât are multe jucării. Eu aveam doar o păpușă. Încerc să o facă să înțeleagă ce privilegii are.”, a mai mărturisit Irina Shayk.

Totodată, ea a mărturisit că este foarte sinceră cu ea și încearcă să nu-i ofere totul pe tavă: ”Atunci când are o acadea îi spun: ”Eu obișnuiam să am acadea doar de Crăciun. Eși norocoasă.”, a mai mărturisit Irina Shayk.

Citește și: Irina Shayk, apariție spectaculoasă pe străzile de la Hollywood după ce s-a spus că s-a despărțit de Kanye West

Irina Shayk și Bradley Cooper s-au despărțit în 2019

Rusoaica s-a despărțit de Cooper, în vârstă de 46 de ani, în iunie 2019, după mai bine de patru ani de relație. Dar a păstrat discreția: ”Fosta mea relația este ceva ce îmi aparține, este viața mea privată. Este o parte din mine de care nu vreau să mă detașez. Nu citesc ce se scrie despre mine. Sincer, sunt prea ocupată să-mi cresc copilul. Dacă vor să scrie articole despre mine, să scrie, își fac meseria. Eu mă concentrez pe viața mea și pe prietenii mei. Restul e doar zgomot”.

Shayk a mărturisit că „a învățat cum să supraviețuiască fără un bărbat lângă ea” pentru că a fost crescută de mama și bunica după ce tatăl său a murit pe când Irina avea doar 14 ani.

Citește și: Irina Shayk, o nouă apariție spectaculoasă. Supermodelul în vârstă de 35 de ani, irezistibilă într-o rochie simplă, mulată pe trup

Vedeta a mai povestit că se simte mult mai „confortabil” cu ea însăși „pe măsură ce înaintează în vârstă”.

”Mă simt mult mai confortabil în propria mea piele: Îmi iubesc corpul. Îmi place să mănânc. Apreciez mâncarea. Apreciez viața. Cred că spre asta se îndreaptă acum moda”, a încheiat Irina Shayk. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri