Ioan Gruffudd și Bianca Wallace s-au logodit
Divertisment

Ioan Gruffudd și Bianca Wallace s-au logodit / Profimedia Images

A trecut printr-un divorț tumultuos, dar și-a găsit liniștea. Ioan Gruffudd, actorul acuzat că și-a înșelat soția, s-a logodit

Ioan Gruffudd și iubita lui, Bianca Wallace, s-au logodit la aproape trei ani de când actorul s-a despărțit cu scandal de Alice Evans, cea care i-a fost soție aproape două decenii.

„Cel mai prețios lucru s-a întâmplat”, a scris Bianca Wallace, într-un mesaj postat pe Instagram, care a fost însoțit de două emoji, unul sub formă de inimă, altul sub formă de inel.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Alice Evans, în lacrimi într-o emisiune TV, după ce fostul ei soț a făcut publică relația cu Bianca: ”Trăiesc coșmarul oricărei femei!”

Actrița, care este mai tânără cu 19 ani decât partenerul ei, a făcut publică și o fotografie în care și-a etalat mândră inelul și în care apare zâmbind alături de Gruffudd.

„Felicitări. Mă bucur atât de mult pentru voi!”, „Felicitări, ce inel frumos!”, „Este o veste minunată, să fiți fericiți. Meritați asta!”, „Mă bucur atât de mult pentru voi, dragostea nu ține cont de vârstă!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali. 

Actorul din „Fantastic Four” și Wallace și-au făcut publică relația în octombrie 2021, la șapte luni de când Gruffudd a divorțat de Evans, în vârstă de 55 de ani.

Citește și: Alice Evans, noi mărturisiri sfâșietoare după ce a fost părăsită de soț după 20 de ani: ”Încă îl iubesc. Nu știu ce s-a întâmplat!”

Cei doi au rămas împreună în ciuda divorțului tumultuos al actorului, acesta fiind acuzat de Evans, alături de care are și două fete, că a înșelat-o timp de trei ani și a părăsit-o fără să-i ofere prea multe explicații.

Alice Evans a susținut că soțul ei are o aventură de trei ani 

În urmă cu doi ani, într-un mesaj făcut public pe Twitter, Alice Evans l-a acuzat pe Ioan Gruffudd că relația cu Bianca durează, de fapt, de trei ani.

Îți mulțumesc că m-ai făcut să zâmbesc din nou, Bianca Wallace.”, a scris ea pe Twitter.

”Se pare că soțul meu, care timp de doi ani de zile mi-a spus că sunt o persoană rea, că nu-l mai atrag, că nu mai vrea să fie cu mine, că își dorește să fie pe platourile de filmare, are o nouă relație. De fapt a fost într-o relație de trei ani de zile. Mult noroc, Bianca.”, a mai scris ea.

2012 BAFTA Los Angeles Britannia Awards Presented By BBC AMERICA - Red Carpet
Citește și: Alice Evans, noi acuzații la adresa soțului ei, bărbatul cu care a fost căsătorită 20 de ani: ”Are o aventură de trei ani!”

La începutul anului 2021, Alice Evans spunea că a aflat din presă că Ioan Gruffudd, omul alături de care a trăit o poveste de iubire de mai bine de 20 de ani, între care 13 de mariaj, a depus actele de divorț.

Bianca Wallace, noua parteneră a lui Ioan Gruffudd, este o actriță în vârstă de 29 de ani, care a devenit cunoscută odată cu apariția în ”Loveland”. Ea s-a născut în Australia, însă în 2011 a decis să se mute în Queesland, din dorința de a-și construi o carieră în lumea filmului.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri